Reklama

Reklama

Nevěstin otec

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Spencer Tracy jako úspěšný právník Stanley, vdávající svou jedinou dceru Kay má nemalé starosti. Nejdřív si musí ověřit, zda nastávající ženich Buckley je vůbec hoden jeho pokladu a prověřit třeba samozřejmě i jeho rodiče. No a potom přichází zásnuby a samotná příprava svatby, kterou pevně chytí do rukou Stanleyho manželka Ellie. Z původně plánované malé svatby v rodinném kruhu najednou vzniká oslava pro více než pět set hostů s orchestrem a se vším, co k tomu patří. A Stanley se nestačí divit, jakou rychlostí se mění jeho těžce vydělané peníze... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra filmu sa uskutočnila len niekoľko týždňov po skutočnom sobáši Elizabeth Taylor s jej prvým manželom Conradom Hiltonom, Jr. Publicita okolo tejto udalosti mala napomôcť filmu dosiahnuť úspech. (Michal74)
  • Helen Rose, ktorá navrhla svadobné šaty pre Elizabeth Taylor (Katherine Banks) do filmu, navrhla tiež svadobné šaty na jej sobáš s Conradom Hiltonom, Jr. (Michal74)
  • Film bol nakrútený podľa rovnomenného románu Edwarda Streetera. (Michal74)

Související novinky

Elizabeth Taylor: 1932 – 2011

Elizabeth Taylor: 1932 – 2011

24.03.2011

Dlouhodobým problémům se srdcem včera podlehla jedna z největších filmových legend. Právě když se studio Sony Pictures snaží vrátit královnu Kleopatru na plátna kin (po Jamesi Cameronovi a Paulu… (více)

Reklama

Reklama