Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když John (Marcel Ruiz), adoptovaný syn Joyce Smith (Chrissy Metz), propadne prasklým ledem jezera v Missouri, každého nad bezvládným tělem opouští veškerá naděje. Přes pochmurné předpovědi lékařů i vědců Joyce neztrácí víru a stane se inspirací i pro ostatní, kteří se začnou modlit za Johnovo uzdravení. Snímek Zlom, který vznikl podle neuvěřitelného skutečného příběhu, je fascinující připomínkou, že víra a láska mohou přinést vlnu naděje a někdy dokonce i zázrak. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Další film založený na zázraku dle skutečné události. Ale proč ne? Snad to alespoň některé nakopne, že "víra hory přenáší" a začnou žít také ve víře v toho, jemuž odevzdali svůj život a v moci, kterou nám dává. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

A Ty vole... Tak tohle bylo pro mě, jako neznaboha, dost nepříjemný. Příběh, jako takovej je zajímavej, ale ten podtext a navádění jsou příšerný. Kdyby se ten příběh nestal(bez ohledu na to, co za uzdravení mohlo), nedal bych ani tu 1*. Tohle byla příšerná pánbíčkářská vymejvárna. Tohle už si nikdy nepustím a rovnou to letělo do zapovězených vod. Za mě bídná 1* a ROZHODNĚ NEDOPORUČUJU ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Existujú veci, ktoré sa nedajú vysvetliť. A tu nezávisí na tom, že či je človek veriaci alebo nie. Pekný snímok (vyžadujúci diváka s „otvoreným srdcom“), ktorý napriek príliš veľkému „USA feelingu“ ma dokázal získať. Nádej zomiera ako posledný. P.S.: „Som lekár a mal by som vedieť, že čo sa stalo. Viem len jedno. Stal sa zázrak.“ Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Křesťanská propaganda? Ano, trochu ano. Ale je to příběh podle skutečné události. Ať za to mohl Bůh, štěstí, jeho tělo nebo doktoři, tak je to krásný příběh, který přiměl spoustu lidí k víře. A co je na tom špatného? Nic. Já sama v něco nadpozemského věřím, nevím co to je, nevím jestli to tam vůbec je, ale je hezké věřit. A tohle je moc krásně zpracovaný dojemný příběh, který opravdu silně hraje na city diváků. Plakala jsem skoro celý film. Emoce jsou až hmatatelné. Rozhodne to není film pro pesimisty a skeptiky, doporučila bych ho spíše ženskému publiku, které si zrovna potřebuje poplakat nebo najít v sobě trochu víry. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $40,713,082Tržby Celosvetovo $50,444,358 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Kresťanská propaganda ako hrom. Do tohto filmu som išiel dosť naslepo, som videl len plagát k filmu a som myslel že to bude nejaký thriller. A nakoniec to je úžasný srdcevrúci príbeh podľa skutočných udalostí. Proste pozrite sa na ďalší krásny boží zázrak, je to pašák ako vie pomôcť skutočne veriacím. Frkan Topher Grace ako kazateľ mi tam moc nesedel, na záver filmu ale ukázali skutočnú podobizeň daného kazateľa a tá vypadala ale ďaleko úchylnejšie. /50%/ ()

Galerie (56)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama