Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 2

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (342)

verbal 

všechny recenze uživatele

Míla Obludovičová a Antonín Já huntují ve Šmakově srací poušti písečného muflona a hejno zdivočelých papavouků. Záda jim velmi, ale velmi zezadu kryje ondulát Perlouš, který byl obsazen patrně jen kvůli oblafnutí holyúdských homokvót hnutí MBVT+JP (Mužatky, Bukvoidi, Všechnopichové, Tranzistoři a Jiní Pomátsexuálové). Když už do štábu nesehnali jediného parafilika, šoupli tam aspoň někoho, kdo jako buzerant vypadá, tudíž to mohlo bez hysterického vyřvávání globálně tolik utlačovaných až genocidovaných teplometů a multipohlavníků jít rovnou na Netflus. Satanžel to do jeho záměrů zapadlo i co do opětovného vítězství formy nad obsahem. Všechny obludy kromě Míly jsou sice celkem fajn, jakož i exekuce samotná, ovšem scénář Andrzén tentokrát napatlal nutelou na kus hajzlpapíru během ranní stolice, tudíž si intelektuálně přijde na své zejména sofistikovanější publikum z klecových lůžek a potratových klinik. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina přispívajících, od Paula W.S. Andersona už dnes nečekám nic jiného než průměr a proto mě velice mile překvapilo, co jsem nakonec dostal a jak mě otloukánek v podobě Monster Hunter překvapil. Bohužel, první půlhodina jde přesně v duchu toho, čeho jsem se bál a z nezábavného představování postav (ze kterého jsou pochopitelně důležití jen Milla Jovovich a Tony Jaa) toho tvůrci moc nevykřešou a celkem se to táhne, naštěstí občas přijde nějaká až překvapivě brutální vyvražďovačka. Z této dlouhotrvající herní série od Capcomu znám pouze nádherně barevné džungle z nejnovějšího dílu MH World a těch se právě bohužel dočkáme až v druhé polovině. Nicméně co musím pochválit určitě nejvíc je výprava a povedené triky, které jsem skutečně u tohoto projektu spíše lacinějšího typu blockbusteru nečekal (ty monstra vypadají skutečně povedeně) a možná tomu i pomohl delší čas ladění kvůli zjevnému odložení. Nicméně na film se mi nádherně koukalo a dále mě překvapil povedený soundtrack, nad kterým jsem se několikrát s chutí pozastavil a hezky dotvářel typicky hašteřivou akci, kterou od tohoto režiséra známe například z Resident Evil. Vlastně tedy velké překvapení a docela se klepu, aby vzhledem k této podělané situaci nejen s kiny vznikl sequel...75% PS : Přišlo vám, že filmu chybí třeba půl hodina? Nechybí, to se jedná pouze o klasicky otravný Andersonův cliffhanger. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vidieť namachrovaných amerických vojakov to hneď pridá na pokoji v duši najmä nášmu ministrovi obrany, lenže keď Milla spieva armádne pesničky, tak to píli uši, až to bolí. Tú by Habera poslal po prvom tóne domov. Ale inak čo to vlastne bolo za jednotku? V podstate tam boli zastúpené všetko – Číňan, muž černoch, žena černoška, žena Ukrajinka, biely muž v počte jeden kus, Hispánec, potom Indián či Eskimák asi sám nevedel koho hrá, no proste všetko. Nuž neviem, ako pozerám tak pozerám, ale štatisticky mi to podľa americkej populácie vychádza trocha inak. Inak film hodný Andersona, otrasné neprehľadné zábery a rýchle strihy, takže aj keď ste fanúšikom vojnového žánru na úrovni počítačovej hry, tak nebudete mať v niektorých situáciách ani potuchy, čo sa deje. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná zábava (čokoláda pobavila). Millu moc nemusím (raději Linu), takže díky bohu alespoň za frajírka Tonyho, na kterého se dobře dívalo a souboje s ním jsou dost povedené. Hru neznám, ale věřím, že fanoušky určitě tenhle film nezklame. Dá se říct, že akce je tu od začátku až do konce. Finále s Rathalosem bylo výborné. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Větší capovina než jsem čekal. Takový odvar Pacific Rimu o třídu ujetější, což by vůbec nevadilo, alo o dvě třídy filmařsky slabší už zabolí. Finálový fajt s dráčkem mráčkem je ale chuťovka, kam se očividně narvala velká čás rozpočtu. No a nad otevřeným koncem zůstává pak rozum stát i když by poténcionální dvojka s kocourem mohla jít do parádního absurdna...."Come on ugly" :-D ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu, která odkazuje na případné pokračování. (Will_X)
  • V čase 0:28:17 Link (T.I.) říká, že ho bolí na hrudníku a necítí ruku. Ruku má svěšenou, jako by ji měl ochrnutou, ale od času 0:29:05 s ní normálně hýbe, vyhrnuje si s ní triko a pak ho i oběma rukama trhá. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama