Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku mě mrzí, že seriál, který si tak nádherně a lehce v první sezóně pohrával s klišé, k závěru druhé sezóny do těch klišé trošku zabředl. Tomu se ale asi nejde vyhnout a seriál s neuzavřenou sérií asi musí vždy nutně směřovat k vybřednutí, rozpliznutí a rozředění kvality. Jen doufám, že třetí série nebude velký kvalitativní sešup a za všechny ty nablblý úsměvy na tváři a příjemný návraty do puberty zatím nechám pět hvězdiček. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím, co mi na téhle sérii vadilo nejvíc a asi je to fakt, že je tady toho všeho až moc. Moc problémů, různých vztahových peripetií a přerodů a také jakési sexuální vyváženosti. Prostě tak lehkost a dravost z první s řady je pryč a zbyla jen velká snaha zavděčit se všem, což snad dost dobře ani nejde. Vůbec mi nevadil otevřený konec a Otisovo "skórování" bylo za mě ok, bohužel, ty nedostatky, co jsem napsal dřív, ty převažují. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnako funkčné ako prvá séria. Páči sa mi ako sa postavy vyvíjajú ale ako aj všetky dostávajú potrebný priestor narušiť naše divácke percepcie. Tých čo sme moc radi nemali, sme začali rozumieť a tým ktorým držíme palce nám umožňujú prežívať emócie nášho mládi v bezhraničnej sile a údernosti. Otis a Erik si prechádzajú druhou sériou , zmenami a romantickými eskapádami a ja im veľmi moc držím palce. Otvorenosť seriálu s akou sa zameriava na problémy mladých, na normálnosť aj na sexuálnu revolúciu mi príde v rámci žánru neprekonateľné. Niečo čo sa oplatí sledovať. Aj napriek sexuálnym témam to má totiž silný morálny a ľudský rozmer. 2. séria - 100% ()

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sérii, jenž měla překvapivý švih a lehkost, se ve druhé dle mého místama trochu moc tlačí na pilu . Nejzřejmější je to pak v posledním díle, který mě svou snahou o všechna -chvílema dost křečovitá- vyústění kapku sral. I tak je ale docela hustý, jak tenhle seroš dokázal zasáhnout i postaršího týpka, jako jsem já:) Ty postavy si nejde neoblíbit a proto doufám, že trojka nás nemine! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě, jsem si říkal, že tohle bude snad ještě lepší, než první série, ale nakonec není. První sezona byla víc zábavnější, víc sexy, víc ulítlá. Druhá série, je o dost ukecanější, moc o vztazích, o dost teplejší a až moc „multi-kulti". Každopádně i tak, měla každá epizoda něco do sebe a rozhodně si přeji 3 sérii. Tak jako byla * navíc za Emmu Mackey v první sérii, i zde patří jedna pouze pro ní. ( + skvělá hudba a dokonalé úvodní scény každé epizody) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorú Jakob (Mikael Persbrandt) spieva v sprche, je "Sommartider" od švédskej kapely Gyllene Tider. (dwdb)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama