Reklama

Reklama

Stíny smrti - Série 5 (2017) (série)


Vraždy v Sarlatu (S05E03)

(epizoda)
  • Francie Meurtres à Sarlat (více)

Obsahy(1)

Městečko Sarlat na jihozápadě Francie se v sedmnáctém století stalo dějištěm krvavého povstání rolníků. Jeho brutální dějiny se znovu připomínají, když dojde k vraždě syna největšího místního výrobce trvanlivých potravin. Stal se nešťastnou obětí rituálu, který se nápadně podobá tragickým historickým událostem. Svérázná a nesmlouvavá policejní kapitánka Claire Dalmasová (Cécile Boisová) z kriminálky Bordeaux se kvůli vyšetřování vraždy znovu vrací do rodných míst. Jejím parťákem se stává místní policejní kapitán Eric Pavin (Thierry Godard). Práce na případu je oba zatáhne do utajovaného skandálu. Také přinutí Claire, aby se konečně postavila tváří v tvář vlastní rodině… A možná díky němu dokonce opět najde i lásku. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Povýšená karieristka, chytrý přátelský pohodlný frantík a povinná hermafroditka. To na úvod pro připoutání zájmu. Francie v okolí Sarlat. Pak běžný běh vyšetřování, potkávání obyvatel, vtipné scény ani dramatické nevzbudí odezvu, a nakonec výsledek. Mají to tam hezké. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

příběh chaotický,herci snad to nejhorší co může francouzská filmografie nabídnout.Ta postava policistky která hrála podřízenou Claire to co bylo za exota? Naštěstí má Francie spoustů krásných částí země do kterých se dá dosadit mizerný scénář a tím film posadit o level výš. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama