Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár, který má nakročeno k rozchodu, se nachomýtne k vraždě. V divokém závodě s časem pak musí najít skutečného vraha a očistit svoje jméno. (Netflix)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (SONY_)
  • Film měl původně uvést Paramount Pictures 3. dubna 2020 normálně v kinech, ale kvůli pandemii koronaviru a uzavírání kin film uvedl Netflix. (SONY_)
  • Film mal mať premiéru 14. marca 2020 počas festivalu South by Southwest a následne mal byť uvedený do kín 3. apríla 2020 pod záštitou Paramount Pictures. Avšak kvôli celosvetovej COVID-19 pandémii, festivalová premiéra ako aj uvedenie do kín bolo zrušené, a Paramount predal film Netflixu za neuvedenú sumu. (drake31)

Související novinky

Netflix díky pandemii roste

Netflix díky pandemii roste

23.04.2020

Streamovací gigant Netflix čerstvě oznámil, že za první tři měsíce letošního roku získal dalších 15,8 milionů předplatitelů, což je podstatně vyšší číslo než předpokládaných 7 milionů. Celkově si… (více)

Filmový festival SXSW bude online

Filmový festival SXSW bude online

03.04.2020

Jedna z mnoha událostí, které doplatily na současnou pandemii, byl i filmový festival v americkém Austinu South by Southwest. Na akci se tradičně setkávají filmaři z celého světa, promítají se… (více)

Reklama

Reklama