Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Kaplan je poslán domů, ale sužuje jej utkvělá představa, že se mu na cestě domů něco stane. Rozhodne se jet na letiště sám džípem, má nehodu a skončí na operačním sále. Do tábora přijíždí skupina bavičů Jackieho Flashe a na pár dní se promíchá s osazenstvem. (TV Nova)

Recenze (11)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozornému diváku neunikne, že Gary Burghoff hraje na bubny doopravdy a není to žádný playback. Při vědomí, co scénáristi s Henrym později udělali, mě u téhle epizody vždy zabolí víc než u jeho posledního dílu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můj syn je chlapec?" Tak se nám Henry zbavil porodních bolestí a já musím s potěšením konstatovat, že Frank v sobě objevil smysl pro poťouchlosti. Zejména ta sprcha by zpřevodována skutečně brilantně. A taky mě pobavil kapitán Kaplan, který dokázal dávno známou pravdu, že myšlenka tvoří život. A já teď právě myslím na to, že při příští grilovačce by mi mohly zazpívat sestry Millerovy a Radar by k tomu mohl přidat své skvělé bubenické sólo. Vím, že se to stane, ale asi to budou nějací plagiátoři. ()

godal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální závěr první řady a jsem rád,že se nakonec dohodli pokračovat.Asi to kvůli rozporům nebylo jednoduché...Ale ty hlášky prostě zlidověly a i dabing se s tím popral..Mám syna-a je to chlapec.No a jako bonbónek vrácení vtípků od majstra Franka Burnese-to se neomrzí nikdy,když Hawkeye pouští sprchu... Mmch-kdo mi dokáže vyvrátit,že řidič Jeepu,který má odvézt zubaře domů není Samuel L. Jackson,tomu dám pětikorunu.Na 99% si myslím,že je to on,i když v titulcích je jako řidič nějaký Stanley Clay.Ten ale mohl řídit sanitku.Datum narození Jacksona souhlasí s tím,že by mohl mít po dvacítce a tohle byla jeho rolička na cestě ke slávě. ()

Reklama

Reklama