Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útoku Číňanů je prolomena fronta a tábor se musí přestěhovat dál od místa bojů. V táboře je ale jeden pacient, který není schopen převozu, a tak s ním Hawkeye, Margaret a Radar zůstanou na místě. Nakonec jsou Číňané zahnáni zpět a MASH se vrací na staré místo. (TV Nova)

Recenze (4)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád, když se objeví díl, který vykročí ze sterotypu tábora. Tento k ním zcela jistě patří, navíc tábor vykročí ze svého běžného místa. Navíc se člověka dobře baví, takže jsem měl v hodnocení hned jasno. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udržíte tajemství pane? Čestné skautské. Byl jste skaut? Ne byl jsem vždy připraven... Myslíte že berou zajatce?" "Doufám že ne, po Chop suey s vždycky osypu." ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Modrý vůz zaparkovaný u Rousina baru je Ford V8 ½- Ton Pick-Up z roku 1938. (sator)
  • Když se Hawkeye (Alan Alda) dozví, že fronta je nyní na dohled MASH, říká: „Oh, to be in England now that war is here.“ Odkazuje tím na báseň „Oh, to be in England“ od Roberta Browninga, která začíná slovy: „Oh, to be in England now that April's there.“ (BMW12)
  • Margaret (Loretta Swit) se ptá Radara (Gary Burghoff): „Myslíte, že berou zajatce?“. Radar na to odpovídá: „Doufám, že ne, po Chop suey se vždycky osypu.“ Chop suey je pokrm čínské kuchyně sestávající z masa a vajec, rychle vařené se zeleninou, jako jsou fazolové klíčky, zelí a celer, v omáčce zahuštěné škrobem. (sator)

Reklama

Reklama