Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Džinka plní tři přání, které však způsobí spíš chaos, než aby přinášely štěstí. (Disney+)

Recenze (7)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dost komediálně laděná epizoda, kde se ale přesto objeví prostor pro přemýšlení - třeba jak moudře by někdo volil kdyby měl libovolná tři přání (ani jeden z bráchů se moudrým výběrem zrovna chlubit nemohl), jestli i dobře míněné přání nemůže přinést víc škody než užitku (klid a mír na Zemi) nebo jak by člověk měl něčeho dosáhnout sám a nesnažit se to nějak oklikou obejít. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pojď se na něco podívat, Scullyová !! Neblázni, ten ti nikam neuteče !!" ;) Takový Gilliganův ostrov v x-filesovském moři.. Velmi zábavná epizoda předcházející velmi zásadnímu cliffhangeru sedmé řady.. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Crave Coer,Missouri je pracovník skladu poverený vyprataním jedného z nich. O čosi neskôr za agentmi pracujúcimi na Aktoch X prichádza šéf skladu, ktorý musel podstúpiť operáciu aby mu spravili nový otvor na ústa nakoľko jeho jednoducho zmizli. A to už je nevysvetliteľný jav. Výborná epizóda podáva humorným spôsobom, ktorý tentokrát naozaj tvorcom vyšiel.Príbeh o Aladinovi (teda Aladinke) uväznenej v čarovnej lampe je zaujímavý, rovnako zábavný je aj spôsob, akým minú svoje želania hlupáci a aj to čo si želá Fox. Dávajte si vi svojom živote pozor nato. čo si želáte. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas jeden odlehčený a komediální díl. Nedovedu si představit, že by se epizoda tohoto ražení objevila v prvních sériích. Ale v této fázi seriálu si už tvůrčí tým mohl dělat prakticky cokoliv. A já to holt musím respektovat, i když to prostě nikdy nebude můj šálek čaje. "Je Souhaite" není špatný díl, párkrát jsem se zasmál opravdu nahlas a epizodní postavy mě bavily (tupí bratři Anson a Leslie jsou super). Příběh je zajímavý a skrývá se v něm určitá myšlenka. Na to, jak má 7. série nevyrovnanou kvalitu vizuálních efektů (někdy jsou fakt úděsné - viz konec "Signs and Wonders" nebo skoro celý "First Person Shooter"), tak tady jsou vážně povedené, to CGI i takhle po letech vypadá dobře. Je znát, když za epizodou stojí kvalitní tvůrce (Vince Gilligan). To pak i ze stupidního příběhu o džínce dokáže hodně vytřískat. Proto dávám slabší čtyři hvězdičky. Je to o dvě třídy lepší než třeba z této řady odlehčená "The Goldberg Variation" (na rozdíl od ní se na Gilliganův výtvor dá koukat víckrát a pokaždé se slušně pobavit). Ale já prostě tyhle humorné epizody nevyhledávám a až na výjimky ("Bad Blood") nepatří k mým oblíbeným. A z principu zastávám názor, že valná většina z nich by spíše pasovala do nějaké mysteriózně-komediální antologie než do Akt X. Ostatně Mulder se hlavní postavou tohoto příběhu stává až v posledních 10 minutách, jinak je to vyprávění o dvou bratrech, do něhož se náhodou přimotají naši agenti. ()

Reklama

Reklama