Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

Alex24 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je tenhle seriál základem, na kterým člověk, který se kouká na filmy jinak, než na zabití času, musí začít stavět... Dnešní "pohádky" v čele se zeleným zlobrem na kterých přeskakují pixely a jsou z jedniček a nul nesahají tomuhle dokonalému a přitom hrozně jednoduchýmu konceptu ani po kotníky... vlastně ani po ztvrdlou kůži na patách... Miloval jsem to, jako dítě a teď to miluju snad ještě víc, což je asi divný, ale to je jedno. Tohle je prostě takový ten poklad na který se podíváte a jste plní sentimentu, ale jen do té doby, než Jerry zase někam přivře Tomovi pracky a on zařve takovým způsobem, že vyprsknu všechno, co mám v puse a ještě si krůpnu. Zápletky - úžasný, kresby - dokonalý, humor - nejlepší, zvuky - vynikající. Všechno prostě do sebe dokonale zapadá a není to jen pětiminutovej večerníček pro děti, před spaním, ale úžasná uvolňovačka, kterou si pustím, když chci všechno pustit z hlavy a prostě se jen zasmát. Další věc s kterou jsem vyrostl a srostl a pokud by mě to někdy pustilo, tak už můj život bude stát za prd pivovarskýho valacha. PS:. Děkuju tomuhle seriálu za super dny na základce, kdy jsem byl nemocnej a čučel na něj na VHSkách denně! PPS:. Díl tuším Cat Concerto a díl, kde je Tom kovboj patří do zlatého fondu mého srdce. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tom a Jerry" sú jasnou, nespochybniteľnou klasikou americkej, animovanej grotesky. Krátkometrážne filmy, v ktorých sa nie príliš bystrý kocúr Tom snaží za každú cenu zlikvidovať malého, hyperaktívneho myšiaka Jerryho, si obľúbilo už niekoľko generácií televíznych divákov. Ešte aj dnes zarába táto bláznivá kreslená dvojica slušné peniaze. Zdá sa, že je to geniálna, nadčasová záležitosť. "Tom a Jerry" jednoznačne patria do Svetovej siene slávy animovaných hrdinov. Onedlho oslávia svoje sedemdesiate piate narodeniny. A stále sú v dobrej forme. **** ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry sprevádzali celé moje detstvo a ja jednoducho musím siahnuť po najvyššom ohodnotení. Priznám sa však, neraz som držal palce práve Tomovi a keby sa mu aspoň v jednej časti podarilo tú prefíkanú myš chytiť a zožrať, nemal by som už absolútne nič, čo by som mohol tomuto seriálu vyčítať. (95%) ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou.. Už od mala jsem fanda Toma. I když je mírně tupoučký, tak to byl můj oblíbenec a Jerryho jsem neměla ráda kvůli jeho "vyčůranosti".Vždy mi hlavou vrtalo, proč neuteče, když na něj padá cihla ze shora, ale přesto je to můj jeden z nejoblíbenějších seriálu z dětství. Prostě dvojka, se kterou se nikdy nenudíte. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Klasika mého dětství, chtělo by se bez přemýšlení napsat, ale ono to tak asi není. Dokonale si pamatuji jen německou znělku „ Vielen Dank für die Blumen“ tzn. asi jsem to víc sledoval na jiných stanicích než u nás. Jinak si Toma a Jerryho pamatuji jen mlhavě, myslím konkrétní vtipné honičky a musel jsem se podívat na připomenutí na youtube. :-) Pak jsem si na pár věcí vzpomněl a dokonce se při nich i zasmál. Proto mohu nechat s klidem čtyři hvězdy, ta pátá sentimentální to tentokrát ale nebude. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • Jde o první díl, v němž se objeví buldok Spike, a zároveň v této epizodě premiérově Tom a Jerry spojí své síly, aby se navzájem ochránili. (HellFire)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama