Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Voyageru dorazí signál od Hvězdné flotily ze Země. Bohužel signál je špatný a přenos není také nejlepší. Ještě zajímavější je fakt, že je tu i třetí strana, která signál flotily přijímá. Jistí lovci (Hirogeni) se chopí šance a řítí se po stopách Voyageru... (Varan)

Recenze (5)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hirogeni v pohodě (zajímalo by mě jak moc ne/inspirovali Plenitele z Firefly), ale celej díl stojí jen na nich, zbytek je crap - hodiny dešifrování psanejch dopisů, ty prakticky na nikoho nemaj žádnej zvláštní dopad, akce na závěr průměr - až na ten útěk co je facepalm plot-armor bullshit. Možná by si to zasloužilo 3*, ale byl tam Neelix (v s04 ho je tak málo že skoro neirituje, ale tradice je tradice). ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Katherin je volná? To bude mít Q radost. No Hirogeni už nejsou tak srandovní jako v předchozím dílu, ale sluší jim to! Mělo tam být víc Hirogenů a méně dopisů. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady poprvé a naposledy působili Hirogeni nemilosrdně a nepřemožitelně. V pozdějších epizodách se zmenšili a vyměkli. Nápad s dopisy je výborný. Oceňuji naťuknutí tématu Maquis. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama