Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager zachytí nouzový signál lodě, kde je podle skenů jen jedna známka života. Na ošetřovně Doctor odhalí, že se jedná o vidiianskou ženu Danara, která umírá na virus Phage. Doctor tak její vědomí přenese do holografického těla. Danara a Doctor tak pracují na protilátce na virus Phage a k tomu se do sebe také zakoukají. Do toho se Tom a Chakotay pohádají jako nikdy. (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor pokračuje ve svém rozvoji lidství a odmítání jmen. Lifesign je typická výplňová epizoda s minimem vzrušujících okamžiků a stěžejních událostí. K tomu ústřednímu tématu měli scenáristé dopsat nějakou silnější podzápletku. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's all part of my programming. For example, this exact procedure was developed by Doctor Leonard McCoy in the year 2253. I'm equipped with the collective medical knowledge of more than three thousand cultures. Additionally, as you see here, my imaging system allows me to perform, and in many cases improve upon, the most delicate tactile manoeuvres required by a dizzying array of surgical procedures." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor je tak hrozně rozbitá postava - scénáristi ho prostě vykreslujou jako plně uvědomnělou a plně prožívající AI, což tak hrozně nefunguje. Ta love story je shit, btw., samozřejmě. C-story se Sesakou je Saska, takže další shit. B-story s Parisem a jeho laxností a pozdníma příchodama bohužel nemá setup z dřívějších dílů ani expozici dřívějšího vztahu s Chekotayem, takže navzdory potenciálu je dost slabá, ale dává to tomu dílu aspoň tu 1* (pokud to bude mít dohru, pokud ne tak to ještě editnu na odpad). Btw. přístup k medicínskému výzkumu se nepočítá do nepředávání technologie? ()

Reklama

Reklama