Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když někdo v delta kvadrantu používá technologii replikátoru, je něco špatně. Výsadek z Voyageru (Tom a Chakotay) se na to pěkně podívá. Jak se dalo čekat, mají v tom prsty (spíše uši) Ferengové. Díky jejich vychytralosti si podmanili místní obyvatele. Co se ale stane, když se jim do obchodů začne plést Voyager? (Varan)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranou té náhody, že od nich vrazili, ok, ta návaznost z TNG je legit a fér. Ale - Ferengi, se vší trapností, do který se v DS9 zvrhli (ne, že by začínali nějak extra dobře). Bohužel, je to Ferengi díl, no, s tak nějak zajímavou zápletkou, ale nijakym provedenim a dost nic moc endingem. Vlastně dost nuda. Reálně 1*, +1 za tu TNG návaznost - to hodí sice 2, ale jakože slabý, ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 4. Nebudu zbytečně kritizovat, protože zápletka nakousnutá v TNG si o dokončení přímo říkala. Za ten idiotský konec ovšem srazím hvězdičku dolů. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné zpestření Voyageru Ferengy, bohužel tady jsou schopní scénáristi zpackat cokoli. Ačkoli to prvně vypadalo, že ti dva jsou úplně vygumovaní a předají svůj zisk prvnímu kdo přijde. Nakonec dostanou rozum, co už se ale nedá říct o Janeway, kterou by měla správně rozzuřená posádka dát na tu hranici místo Ferengů. Chápu, že ta epizoda vzhledem k seriálu musela skončit tak jak skončila, ale jak to scenáristi vymysleli (nebo spíše nevymysleli) byla fakt hrůza. Ve Voyageru ne poprvé. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vsetky tri hviezdicky patria povabnej teme ferenghi. po logickej stranke musi byt posadka svojej kapitanke velmi vdacna za to, ze sa zbytocne zahadzovala s dvoma dobrodruhmi a premarnila tak sancu odletiet domov. chytra to zena... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama