Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor si v holoprogramu naprogramuje holorodinu. Rodina jako z obrázku, všichni jsou perfektní do posledního detailu. B'Ellana Doctorovi řekne, že takhle to nefunguje. Po tomhle zjištění si rozhodne změnit parametry programu. A to si myslel, že není problém, se kterým by si neporadil. Do toho se u Voyageru objeví hvězdný vír, který zničil vesmírnou stanici... (Varan)

(více)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když vás nudná výplňová B-story zaujme víc než hlavní linka. Znovu se vracíme k tomu, že Doktor je prostě totálně nefunkční postava, opět naprosto nesmyslně prezentovaná jako naprosto plně sebeuvědomnělá a prožívající AI. Tady by to aspoň fungovalo, kdyby se nedělalo over-drama kolem toho že si Doktor hraje Sims jakoby to byla realita, i když to všichni berou jako Sims. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli to na začátku může vypadat, že bude zase s Doktorem sranda, opak je pravdou a díky B'ellaně se to rychle změní v tupé americké rodinné klišé. Nějaké holopostavy mě nechaly naprosto chladným. Hvězdička jen za Klingony. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohled na znechucenou B'Ellanu byl k nezaplacení, ale její změny na holografické rodince zápletce prospěly. Real Life je jedna z těch malých epizod které se mi dostaly hluboko pod kůži. U závěrečné scény jsem si lehce zaslzel. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama