Reklama

Reklama

Recenze (3)

Petroff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl třetí. Máma Walshová má problém. Přišla mexikánská pani a začala jí uklízet barák. To musí bejt slušnej masakr na sebevědomí. Starej Walsch jí o najmutí paní na úklid jaksi zapomněl říct. David pobíhá s kamerou po škole a jedno z děvčat se před ním svlékne do podprsenky, načež David omdlévá vzrušením. Brenda jde s holkama do butiku a mlsně slintá nad luxusním, z dnešního pohledu velmi hnusným oblečením. Její nová kámoška se s tím nesere a cpe si hadry na tvrdo rovnou do kabelky (která má rozměry menšího stanu). Zlodějku chytnou a spolu s ní i Brendu, coby jejího komplice. Telefon od policie a informace o tom, že jejich dcera byla přistižena při krádeži v obchodě, zastihne rodinu nepřipravenou. Walshové přece nekradou. Rodiče pochybují, svodů je v Los Angeles pro mladou dívku až příliš, Brandon ale stojí pevně za svou sestrou a její údajný čin mu přijde zhola nemožný. Brenda je Walsch. Walshové jsou čestní. Brenda nekrade. Ta je zničená z přístupu rodičů, a z toho, že je tak moc zklamala. Když už jí matka skoro věří, služebná najde v Brendině skříni kontraband (takhle doslova je to v seriálu řečeno) a tak jsou vytáčky marné. Kradené zboží si ale u Brendy nechala ona zlodějka, jenže takto to vypadá naprosto jasně. Brenda je nešťastná a s matkou na sebe na chvíli dokonce zvýší hlasy. Druhý den přichází zlodějka a kydá si popel na hlavu. Její rodiče staví obchodní centra a ona má vše, nač si jen vzpomene. Je ale nešťastná a těmito malými krádežemi se tak nějak ujišťuje, že je naživu. Závidí Brendě její harmonickou rodinnou pohodu a následně, jako všichni epizodní herci, mizí v propadlišti dějin. Brandon hledá práci. Zkouší to v restauraci, kde panují děsivé pracovní podmínky – rozuměj: po lidech se tam chce, aby makali. Sice za to dostanou minimální mzdu, ale co už. A tu vstupuje na scénu Brandon, prohlásí se za spasitele, roztrhá na sobě rondon a vzpřímeně odejde středem za dalším dobrodružstvím. Přizvukuje mu u toho Dylan, kterej do tý lepší restaurace naběhl v lacláčích s jedním laclem švihácky rozeplým – je to frajer! Dylan bere Brandona do PeachPitu a seznamuje ho s Natem, který mu vzápětí nabízí práci. Brenda byla očištěna, Brandon si našel práci a já se už teď těším na další dramatické zápletky. Bude Brandon v práci spokojen? Vyřeší Brenda konečně svůj problém se šatníkem? A co mexická služebná? Pašuje kokain? To vše a mnohem víc zjistíme v další epizodě. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brenda se kamarádí s bohatou holčinou, která krade po obchodech hadry a Brendon tentokrát neřeší žádný holky, ale hledá si regulerně práci až skončí v Peach pitu. Poprvé se objevuje restauratér Nat v podání herce se jménem Joe E. Tata. ()

montel

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Walsh najme do svého domu mexickou pomocnici, která leze paní Walshové na nervy. Nakonec se s ní ale skamarádí. Brandon hledá práci, aby mohl zaplatit pojistku na auto. Zaměstnají jej v nóbl restauraci, která je velice snobská a po pár směnách se Brandon naštve a dá výpověď. Dylan jej zavede na večeři do Peach Pitu a na scénu tak přichází Nat, který nakonec Brandona zaměstná. Brenda se dá dohromady s holkou Tiffany, se kterou chodí po obchodech očumovat hadry. Tiffany je bohužel kleptomanka a když ji jednoho dne s Brendou chytnou při krádeži, namočí do toho i ji. Matka Brendě nevěří, že nekradla a tak nám Brenda předvede slzičky hned dvakrát. Nakonec Tiffany vše přizná a tak je Brenda očištěna. Brenda vede na slzičky 3:0 a válcuje tedy všechny ostatní. 50% ()

Reklama

Reklama