Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Ja nechapu, co je to za obdobi filmovych HOVEN! Prvnich cca 30-40 min to vypadalona libovej, i kdyz trochu predvidatelny film. Ke konci napříč zbytek celyho filmu se z toho stala takova mrdka, ze mi to snad dela nekdo naschval. Kdybych mel ja prani z fantasy island, tak bych prosil vratit penize za kino. 15% za Peňu ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Blumhouse by tu mal byť ako nezávislé štúdio prinášajúce malé horory s myšlienkou alebo aspoň niečo svižné a nápadité s nižším rozpočtom. Fantasy Island ale pôsobí ako drahý nepodarok veľkého štúdia, kde sa scenár v tomto prípade písal za účelom oslovenia širších más, bez invencie a nápadu. Mytológia tohto sveta je tak nedotiahnutá, že sa výsledok ale bude páčiť úplnému minimu divákov. V podstate film môžete brať aspoň ako módnu prehliadku s Maggie Q, pretože Fantasy Island nefunguje ani ako terč pre recesiu. Bohužiaľ nezodpovedané otázky nepatria do súdka mindfuckov, ktoré si nárokujú na diskusie, to len samotní scenáristi ani nevedia, aké pravidlá vytvorili pre svoj fikčný svet. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inception v lacnom a "hororovejšom" prevedení. Na peknom ostrove a priemernými hercami a Peňom, ktorého budú doraz dávať aj na klobásu. Myšlienka fajn, prevedenie priemerné, spletitosť deja vo vrcholnej fáze prepálená a na smiech. Nebavilo ma nad tým rozmýšľať ale príjemne to odsejpa a desivosť je ubratá na potrebné minimum. 3 z 5 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před dvěma lety hráli jeho teenageři pitomou pubertální hru. Cosi je z ní nechtělo pustit. Kdo odmítl hrát, zemřel. Ovšem likvidace postav byla ve Vadí nevadí tak mdlá, že i Nezvratný osud 13 by to svedl lépe. Teď jsou na scéně trochu starší postavy a režisér Jeff Wadlow a producent Jason Blum (jeho společnost Blumhouse šlape a sype další zbytečné kousky) znovu nepřinášejí nic, co by stálo za zmínku. Jen mdlou atmosféru, zvláštní pravidla, otravné postavy a strašlivý příběh. Své ovečky zavedou na tropický ostrov s luxusním hotelem coby vítěze nějaké soutěže, kterým mají být splněny jejich přání a sny. Takže třeba Maggie Q (na kterou se alespoň báječně kouká) chce změnit pět let staré rozhodnutí, kdy odmítla žádost o ruku, blonďaté tele se zase hodlá pomstít spolužačce, kvůli které si ve škole leccos protrpěla. Jednotlivé linie/vize se později prolnou, hodně se utíká, hodně se střílí, občas nějakým jiným postavám začne vytékat krev z očí, „hlavní“ postavy se přitom chovají klidně, jako by to všechno bylo vlastně normální, prostě zmatek a zoufalství a jakýsi pokus o morální lekci v jakési připitomělé nadpřirozené zápletce. Ve výsledku jde jen o zoufalý pohled na hodinky a lítostivý úšklebek. Rychle od toho pryč. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku, sa na to nešlo veľmi dobre. Je to úmorná nuda ( aj napriek niekoľkým, akože akčným a napínavým scénam ) a je to len pekne natočené. Dynamika, bola rejžovi zrejme šuma fuk. V poslednej tretine to začne dostávať grády, ale skôr len na silu našrubovanými zvratmi, ale chvála aspoň za to - aspoň to prišlo do módu, že je to tak zlé, až je to dobré. Potenciál utek, tvorcovia mali skvelú pracovnú výbavu, ale čo s tým, keď tá niekoľko stránková brožúrka menom scenár, nesedela už na prvej strane. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama