Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Diskuze

Beng-beng

Beng-beng (hodnocení, recenze)

Tak tahle lahůdka je v nominacích na zlatou malinu.. Čest její památce :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak ten konec to uplně zabil.. to odhalení záporáka bylo fakt trapný. -_- Nedávalo vůbec smysl to divadlo předtím... Prostě krávovina. Fakt hrozná kokotina. Přitom ten potencionál by to mělo, ve finále to propojení nakonec fungovalo, docela dobře. Ale, bohužel ve finále, fantasie tvůrců zapracovala proti nim. Než vytvařet démony nové, došlo na vytahování těch starých a to teda noc nefungovalo. -_- Tu finální parodii raději ani nekomentuju... 34% tohle z hororem nemělo nic společného. Ani nemuselo, jenže někdo moc chtěl... A to je největší kamen úrazu. Kámen ze kterým bych moc rad umlátil scénaristu... Že mi tim vzal 109min mého života. Docela zkurwenej večer:

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dost slabá a chabá přání... -_- Docela mi to řipomělo Chatu v horách... Jen s tím rozdílem. Že si zde nevyberou předmět spojený ze smrtí, ale přání které je nakonec ke smrti dovede. Kdyby jen ty fantasie nebyli tak slabí... -_+ Jediné + je to časové propojení... Bohužel, velmi slabě využité.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Skrz všetky negatíva, ktoré som o filme počul ma to nakoniec ešte predsa len dokázalo sklamať. V prvej hodine ma to celkom chytilo. Potom sa ukázalo, že to mali v rukách skutočne tí istí blbci, ktorí spravili "Truth Or Dare". Jeff Wadlow očividne nevie čo robiť so scenármi a potom to takto dopadne. A režisérsky je veľmi priemerný.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

.. muze prekvapit, trailer neviden, na rozjezd peti filmu kino dne to ale prubnu..

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jedno se Lucy musí nechat. Hezky se na ní kouká. O filmu si jinak nedělám velké iluze.

one2

one2 (hodnocení, recenze)

Uz vo viacerych  novych filmoch som si vsimol,ze jednu z hlavnych postav stylizuju tak  aby sa co najviac podobala herecke Margot Robbie a toto je dalsi taky film.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Je tu pár bizarných nápadov, no nemôžem povedať, že by to nezaujalo. Uvidíme.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Popravde to na mňa pôsobi tak, že to môže byť zábavná jednohubka. Nič extra ale dúfam že pobaví.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama