Reklama

Reklama

Lupiči paní domácí

  • USA The Ladykillers (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednoho poklidného dne zazvoní profesor Dorr u dveří černošské vdovy, Marvy Munsonové. Ta až na kocoura žije úplně osaměle a vyznačuje se přísnou zbožností. Ve svém domě pronajímá pokoj. Toho využije jižanský gentleman s květnatou mluvou Dorr a kromě jedné místnosti si pronajme také sklep. Prý aby zde mohl provozovat zkoušky své kapely, hrající historickou renesanční hudbu. Ve skutečnosti je to zástěrka a profesor spolu s partou zlodějských "expertů" kopou ze sklepa tajnou chodbu do blízkého kasina. Jenže paní Marva na to přijde, a to až poté, co je loupež přes všechny počáteční průšvihy úspěšně dokončena. Nutí profesora, aby peníze vrátil a všichni se obrátili na víru, nebo že je udá na policii. A tak profesor rozhodne, že je třeba s paní Marvou skoncovat. Dokážou zloději sprovodit stařenku ze světa? A kdo nakonec shrábne všechny uloupené peníze? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (423)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl pod tímto filmem podepsán někdo jiný než Coeni, přiznejme si, jeho bonita by šla nemilosrdně dolů. Jasně, že se to nedá srovnávat s Fargem a jinými jejich bomba filmy, ale přímo se to vnucuje. Atraktivnost Coenovic filmů spočívala v tom, že přišli vždy s něčím novým a přesto, že jejich rukopis je snadno rozšifrovatelný, každý film měl v sobě nějaké to "C" navrch. Tohle je slaboučké jak čajíček, bez vtipu, nápadu a paní domácí alias Culkin v Sám doma je naprosto nevyužitá. Škoda přeškoda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa Coenom podarilo. Skvelá komédia, kde sa strieda milý, distingvovaný a inteligentný humor s trochu buranským chovaním sa niektorých hlavných postáv a to všetko je poprepletané vtipnými hláškami. Výsledkom je výborná zábava. Tiež ide o jedinečnú možnosť vidieť T. Hanksa stvárňovať pre neho pomerne neobvyklú postavu - záporáka. A to teda riadne slizkého :) Ale zvládol ju ľavou zadnou, skvelý herec, pre ktorého je akákoľvek rola brnkačka. Nemôžem zabudnúť ani na starú pani, nepoznám ju, ale bola famózna :) Snímok ako stvorený na relax a zlepšenie nálady. 80/100 ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

S "Coenama" mám v jejich posledních filmech trošku problém, proto jsem od "Ladykillers" moc nečekal. Ale když do hlavní role obsadili mýho největšího oblíbence, tak zvědavost zvítězila. A udělal jsem dobře. Film nezapře charakteristický rukopis tvůrců, Tom Hanks je neuvěřitelně "jiný" než obvykle a já se skvěle bavil. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Coeni nechávají Hankse a spol. křičet, pobíhat, pitvořit se a provádět nejrůznější vylomeniny tak dlouho, až je divákovi úplně jedno, jestli se jim plán nakonec povede. Navíc závěr je tak zoufale předvídatelný, že mu nepomůže ani několik zlomyslných scanáristických nápadů. Postavit ve své biografii zrovna tohle mezi Nesnesitelnou krutost a Tuhle zemi je doslova hřích. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Námet výborný ale to spracovanie od bratov Coenovích ostáva asi tak na pol ceste k tej správnej dokonalosti, jednoducho nevedie to správne odľahčiť a Marlon Wayans sa tam jednoznačne nehodí, v podstate chcú byť z hereckým obsadením nad vecou ale ani samotný Tom Hanks im v tom nejako moc nepomáha, takže okrem trošku uspechanej réžie je tu problém aj herecký výber a ich miestamy až povrchné stvárnenie..., v každom prípade nenudí to vďaka ako tak premyslenému príbehu ale škoda ostáva to len v tej priemernosti. ║Rozpočet $35miliónovTržby USA $39,799,191Tržby Celosvetovo $76,747,441 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Tom Hanks se záměrně nepodíval na původní verzi z roku 1955, aby nebyl ničím ovlivněn. (Karlos80)
  • Bruce Cambell si střihl cameo „ochranáře zvířat“ na place ve filmu natáčením reklamy na psí potravu. (imro)

Související novinky

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

02.06.2006

Filmaři v Hollywoodu se nejspíš rozhodli plýtvat všemi možnými zdroji na většinou nepotřebné a obvykle nepříliš kvalitní remaky. Ostatně co fungovalo už jednou (dvakrát atd.), bude fungovat o… (více)

Reklama

Reklama