foto

Nancy Haigh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Tiché místo: Část II - set dekoratér
2019 Tenkrát v Hollywoodu - set dekoratér
2018 Balada o Busteru Scruggsovi - set dekoratér
2016 Ave, Caesar! - set dekoratér
Café society - set dekoratér
Pod rouškou noci - set dekoratér
Pravidla neplatí - set dekoratér
2013 Blízko od sebe - set dekoratér
Mocný vládce Oz - set dekoratér
2011 Moneyball - set dekoratér
2010 Opravdová kuráž - set dekoratér
2009 Seriózní muž - set dekoratér
2008 Po přečtení spalte - set dekoratér
2007 Soukromá válka pana Wilsona - set dekoratér
Tahle země není pro starý - set dekoratér
2006 Dreamgirls - set dekoratér
Zeptej se prachu - set dekoratér
2005 Mariňák - set dekoratér
2004 Lupiči paní domácí - set dekoratér
2003 Nesnesitelná krutost - set dekoratér
Velká ryba - set dekoratér
2002 Road to Perdition - set dekoratér
2001 A.I. Umělá inteligence - set dekoratér
2000 Bratříčku, kde jsi? - set dekoratér
1998 Strach a hnus v Las Vegas - set dekoratér
Truman Show - set dekoratér
1996 Mars útočí! - set dekoratér
1995 Vodní svět - set dekoratér
1994 Forrest Gump - set dekoratér
Záskok - set dekoratér
1992 Hrdina proti své vůli - set dekoratér
1991 Barton Fink - set dekoratér
Bugsy - set dekoratér
Předem vinni - set dekoratér
1990 Millerova křižovatka - set dekoratér
Švindlíři - set dekoratér
1989 Hřiště snů - set dekoratér
Proč Italové nepoužívají gril? - set dekoratér
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání - set dekoratér

Host

TV pořady

2020 Oscar 2020 (TV pořad)
1992 The 64th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky