Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo ryze dramatičtějších a řekněme asi i "artovějších" či divácky náročnějších kousků, a místo nich se servírují akce, napětí, dojáky, a dokonce i čistě hororové záležitosti. Parádní výběr krátkých filmů, který dává vzpomenout na zlatou éru povídkových science-fiction z těch nejlepších knižních antologií osmdesátých a devadesátých let. Miluju. [Netflix] ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nějaký významnější kvalitativní pokles oproti první sérii naštěstí nenastal. Trochu zamrzí, že zkrouhli počet dílu na číslo 8, což když přihlédneme k faktu, že druhá série si dala dva roky pauzu, osobně nechápu, ale co už. Jednoznačně nejlepším dílem, kde bych si já osobně dokázal představit filmové celovečerní zpracování, je Zakázané ovoce. Kromě úžasné a místy vyloženě dechberoucí animace totiž tento přírůstek do světa LDR nabídne i fungující zápletku sloužící k hlubokému zamyšlení. I pár dalších dílů zazářilo na plné čáře (čtyřka s perfketně nasnímanou krvavou akcí v nehostinném prostředí pouště....a filozofující osmička, která mě svým přesahem překvapila). Jo a Duch Vánoc překvapil, tam jsem takové vyústění fakticky nečekal. Recenzi píšu v momentě, kdy vyšel trailer na třetí sérii. A i ta vypadá dost šíleně! Tak uvidíme! Za mě 7,5/10 ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám antologické seriály hrozně rád. První sérii jsem fakt jel jak piko a na druhou jsem se hrozně těšil. A musím říct, že jsem dostal přesně to co jsem očekával. To schéma je totiž stejné jako u první série. Polovina epizod je fakt skvělá podívaná a druhá polovina už tak moc ne. Je to problém, kvůli kterému bude mít tenhle seroš vždycky nízké celkové hodnocení. Problémem je taky to, že zatímco u první série ty dobré/špatné epizody byly v poměru 9/9 tady je to jenom 4/4, takže je to jen poloviční nálož jako v roce 2019. Nejlepší epizoda je bezesporu Pop Squad, ta jako jediná dosahuje kvalit Aquilla Riftu. Zdatně ji sekundují Snow in Desert a Tall Grass. Tu hlavní čtveřici dobrých epizod ještě doplňuje The Drowned Giant. Life Hutch je nemastná neslaná kopírka Helping Hand, který se mi líbil mnohem víc. Zbylé tři epizody už jsou docela nic moc, především Ice je fakt slabší. To, že je v sérii méně sexu a násilí, mně nijak nevadí, spíš mě mrzí, že chybí nějaká více vtipná epizoda jako byli Three Robots. Celkové hodnocení série není na místě, má to svoje plusy a mínusy, které se mi nechtějí zprůměrovat. Škoda jen, že Netflix se všemi těmi penězi co vydělá ,vygeneruje za 2 roky čekání 8 epizod, jejichž celková délka není ani dvě hoďky. To mi rozum fakt nebere. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom toho že je druhá série podstatně kratší je vlastně hodně podobná té první.Některé povídky jsou skvělé (policista řešící přelidnění,Sníh) a některé zase slabší (poslední dvě).A i když mi tu chyběla opravdu epická epizoda jakou byla ta s Rudou armádou v první řadě,pořád je to nadprůměrná zábava a klidně bych si dal keště nášup…80% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria tohto skvelého seriálu a som mierne sklamaný. Veľkým mínusom je absencia hlbších dielov alebo nejakých mindfuckov ako tomu bolo v prvej sérii. Opäť tu však máme pár so nádhernou animáciou a nájdu sa tu aj skvelé príbehy ktoré si pýtajú celý seriál alebo film. U mňa top určite 3 časť, s výbornou animáciou a príbehom, tak isto star wars 4, pointa v 5 a zábavnosť 1 a 6.  Zvyšné sa mi veľmi nepáčili. U mňa teda 4* a čakám ďalšie časti. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama