Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Momentálně 68% na kontě? To snad ne, to se většina držela hodně zkrátka. Protože Test je napínavý thriller, kde se pořád něco děje, hluchá místa nenajdete a perfektně hodící se hudba tomu dodává šťávu. Na mě zkrátka The Recruit skvěle fungoval a od začátku do konce jsem byl pevně posazen do křesla a těšil se na další scény. Colin, Al i Bridget odváděli super práci a celkově se na všechny tři příjemně koukalo. Jak se to neustále zamotávalo a vyvracelo předchozí fakta, to bylo moc fajn. Zkrátka..."Nic není tak, jak se zdá a všechno je test". Viz. úplný závěr a lest Colina na Ala. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako variácia na Fincherovu Hru odohrávajúca sa v kulisách výcvikovej farmy CIA v ktorej si nemôžete byť ničím istý a vyústi sa to ako veľmi slabá kópia Training Day. Škoda, že sa v prostrednej časti film viac nevenoval psychológii postáv a tomu jak ich tá neustála neistota, predstieranie a klamstvá ovplyvňujú, keďže vyústenie je také tuctové a nič nové neprináša. Ale aspoňže tá finta jak Farrell prekabáti Pacina je celkom zábavná. Akčné scény tu prakticky žiadne nie sú. Ani zápletka nie je nijak extra komplikovaná. Je to len neustále vŕšenie drobných epizódiek v ktorých sa jeden druhého snaží oklamať. Ani herci sa nepretrhli a odvádzajú len svoj tuctová štandard, takže nakoniec aj celkový výsledok je len priemer na jedno pozretie. Nenadchne ale ani nenudí. 5/10. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na jedno shlédnutí. Film má výbornou atmosféru, dobrý příběh. To je ale asi tak všechno. Mohlo být více akce a lepší konec. Přesto je to dobrý pokus v oblasti žánrů. Nejvíc mě bavil herec Al Pacino. Zato Farrell mě zde moc nezaujal, hrál teda dobře. Takže film hodnotím na 57% = *** ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle se povedlo! Zde měl Colin obrovské štěstí, že Velký Al držel celý film pokupě, dával tomu grády a kvalitu a jako vždy nezklamal! Zápletka očekávatelná, ovšem konečné vyústění originální! Jen mě pořád nejde do hlavy, proč ten Farrell, když má možnost hrát vedle takových hereckých velikánů a zvířat, sem tam něco neokouká???... Je to fakt naprosto přeceněný herec! Sakra, nevím co proti němu furt mám... 70% ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

K filmům podobného typu mám mírný odstup, takže milovníci žánru prominou, ale ani tento snímek mě nějako neoslovil... Celé to spíš vypadá jako propagační film CIA a přiznám se, že nebýt Al Pacina, tak bych o Test ani nezakopnul. První půlka docela šlape a určitě je hodně zajímavá. Nápad "nic není takové, jak to vypadá" se sice vyvíjí slušně, ale v druhé půlce je to scénáristicky až nehorázně odbyté. Závěr filmu už je pak docela obtížně zkousnutelný. Vrší se jedno scénáristické klišé za druhým a berlička střídá berličku. Charismatický Al Pacino podal opět slušný výkon, ale ten závěr mi prostě nesednul... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno