foto

Rebecca Wisocky

  • nar. 12.11.1971 (47 let)
    York, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Raubíř Ralf a internet
2015 Hello, My Name Is Doris
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2008 Henry May Long
2007 The Picture of Dorian Gray
2006 Veselý prachy
2000 Osud tomu chtěl
Pollock

TV seriály

2018 Heathers (TV seriál)
Hot Probs (E06)
Our Love is God (E04)
Date Rapes and AIDS Jokes (E03)
další epizody (4)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
V pasti (S01E09)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Family Ties (S02E21)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sheepdogs (S05E07)
2017 Rebel (TV seriál)
Just Us (E09)
Breaking Point (E07)
Black Not Blue (E04)
The Sinner (TV seriál)
Part III (S01E03)
Part II (S01E02)
Exprezident Graves (TV seriál)
Cradle to the Graves (S02E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S09E04)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
No Small Feet (S09E10)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
A Tincture of Madness (S01E06)
Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
další epizody (10)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (12)
Grimm (TV seriál)
Smrt nás rozdělí (S04E11)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
You Can't Take It with You (S02E11)
The Visit (S02E09)
další epizody (11)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Scrambling the Eggs (S01E09)
další epizody (10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Se vším všudy (S02E14)
2012 Longmire (TV seriál)
The Dark Road (S01E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Good Earth (S08E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S08E17)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Hříchy minulosti (S01E10)
Den otevřených dveří (S01E07)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Přísaha (S05E04)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
The Amazing Racist (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktor v tygřím výběhu (S04E17)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Apocalypse, Push (S03E11)
Odložené případy (TV seriál)
Rozpolcená (S04E21)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý a nepohřbený (S04E05)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chyba (S07E19)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hon za diamanty (S05E02)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Obsession (S06E04)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Star Crossed (S13E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šílenství (S01E12)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Úhlavní přátelé (S03E16)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace