Reklama

Reklama

Recenze (12)

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Opět se vracíme v čase což je až příliš i na Star Trek jako takovej. Tedy vlastně zase to samé jen s jinými protagonisty. Moje fascinace Borgy ještě víc umocnilo jakési prozření a v podstatě předvídatelné vyvrcholení samozřejmě  obzvlášnili postavy a jejich charaktery jako takové v čele postavy Q a Picarda. Moje vlastní osobní hodnocení je od fanouška velmi přísné a při pohledu na hodnocení zde na databázi mě k mé velké radosti přesvědčilo, že v tom tvůrci stále umí chodit. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se těžce nepovedlo a seriál se řítí do stejných srajd jako většina první řady, kdy měl člověk pocit, že scénář píší 10 leté děti. Q nám tedy změnil běh dějin a jsem velmi zvědav, co že se to stalo v tom roce 2024, který je "shodou okolností" zrovinka rokem prezidentských voleb v USA, čili nejvíc bych se nasmál, kdyby tuto temnou budoucí Zemi stvořilo znovuzvolení Trumpa a seriál by tak v podstatě už teď, v 2022, rozjížděl předvolební kampaň na podporu Demokratů. Co se samotné Konfederace týče, tak celá zápletka byla vyhnaná do naprosté absurdity, kdy manžel Anniky by snad musel být naprostý retard po lobotomii, aby mu nedošlo, že je jeho vlastní žena někdo úplně jiný, to samé hrdinný generál Picard atd. "Komické" vsuvky Elnora a Jurati byly adeptem na to nejtrapnější co jsem zatím ve Star Treku kdy viděl, zlatý Data s emočním čipem v Generations. Jedna hvězda za místnost s trofejemi v Chateau Picard, zbytek opravdu děs. ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Twists and turns, docela překvapivé. Dávám pět hvězdiček, protože jsem nejdřív čekal, že se s královnou evakuují a vše hned zvrátí, ale tak jednoduché to fakt nebude a komplikuje se nám to. Mirror universe po stylu DS9, Sedmá a generál Picard jako antihrdinové, parádní.. Jsem rád, že to není vůbec prvoplánové. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obavy z další instantní polívky a la Q hrátky s realitami, se naštěstí nepotvrdily. Ve skutečnosti je pro mě tato epizoda asi nejlepší trekárna za posledních pět let. Dospělá s velkým potenciálem. Fašounská galaxie sice není zrovna originální, ale přesto to vypadalo a fungovalo velmi dobře. Výstavka trofejí a role Pickyho v budování vesmíru pro lidi, působila jako bezva námět pro celou řadu. Ale takto to bylo působivější. A co víc, konečně jsou zpět mí oblíbení Borgové a zapadá to pěkně do předchozích setkání s nimi. Nicméně dá se očekávat, že návrat do "současnosti" bude trochu vizuální nuda...producent jistě slintal blahem při zprávě, že digitální triky nebudou minimálně pro jednu epizodu potřeba. Ani nepamatuju, kdy jsem naposledy takto s klidem, plácnul nejvyšší hodnocení seriálové epizodě ST. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

picard si ide zopakovat skok do minulosti, len tentoraz tam nestretne safrana cochrana, ale nasu sucasnost, ktoru casto nedokazu uchopit akademicky vzdelani ludia, nie to scenaristi serialu. taketo skoky mozu vyustit do velkoleposti co do originalnosti i do pruseru, respektive bezradnosti. ST uz viackrat putoval casom, najlepsie sa to zvladla posadka filmu c. 4 - cesta domov. s nadhladom a humorom. drzme preto palce, aby sa picard vratil naspat. ani nie tak z dovodu zachrany ludstva ci federacie, ale cti star treku. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama