Reklama

Reklama

Recenze (15)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka s Riosem dobrá. Dokonce snad classicky STovská. Tallinn/Laris jako vždy světlý bod v temnotách. Pikrdův žalář, nůďo. Doporučuji rychloposuv. Ale aspoň mi to připomělo svým včleněním do děje, TOSku. Ani Orla B. tomu nepomohla. A Picardův otec vypadá jako dr.House.;-) Páč bych v něm dr.Baltara z BSG v.2.0 nepoznal ani omylem. To ty fousy, no. Souhlas s tím koncem. Ale 4. kvůli tomu nedám. Jinak tradičně vatoidní, takže mé podezření, že z této série bude nejlepší 1., 5. a 10.díl neustále sílí. ()

JLo odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, úplne super skvelá epizóda, niečo nečakané a predtým v moderných Star Trekoch Picardovi a Discovery nevídané - psychoanalýza traumy hlavnej postavy.  Naozaj, neklamem. Musíte to vidieť! Je neskutočné, aké množstvo výborných a novátorských nápadov dokážu talentovaní tvorcovia tohto klenotu modernej TV zábavy dostať do jednej epizódy. Jednoducho geniálne! Ale teraz vážne - Zas tie isté chujoviny a výmysly typu “keď androida zrazí Tesla, tak sa ocitne v snovom svete, kde musí najprv vyriešiť traumu z detstva”. S Jamesom Callisom ako dady-psychológom. Tiež síce nesmiete zmeniť históriu, ale transportuje sa tu kde kto, kade tade. A Romulanci chránia Zem. Fuj dpč! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nevím proč, ale napadlo mě, že stejně jako se Stewart důstojně rozloučil s profesorem X, loučí se vcelku sympaticky i s rolí Picarda. Škoda jen, že zrovna v této epizodě sledujeme polovinu stopáže Picardovu psychoanalýzu, která by sice mohla přiblíži jeho dětství a vysvětluje jeho démony...ale činí tak dost nezáživným způsobem. Naštěstí seriál disponuje i jinými zajímavými postavami, jako je Rios s pěknou doktořicí, nanoboty plolezná Juratiová a především Tallinn...vrcholně sympatická Romulandice. Bohužel dostaly tyto postavy díky zmíněné psychovsuvce jen minimálně prostoru, takže je tato epizoida další vycpávkový materiál, který nebyl s výjimkou závěru nezbytný a děj dál neposouvá. Obávám se, že tvůrci všechny linky tak dovrtali a rozblemcali, že je na prostoru tří posledních epizod, nebudou schopni uspokojivě ukončit. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni remcají nad Discovery, zatímco Picard je ještě větší retro, než jsme doufali. První čtvrtinu dílu strávíme s otravným „V minulém díle jste viděli…“, kdy uvidíme čtvrtinu minulého dílu, jako bychom byli pitomí a nic si nepamatovali. Až na Soongovu dceru Kore, což byl v minulém díle zajímavý plot twist, akorát že v tom Picard vykrádá sám sebe, sovu první řadu, kde bylo stejné odhalení… A zatímco minulý díl jsme strávili na bále, tento strávíme psychoanalyzováním Picardovi mysli. Jako za starých dobrých devadesátkových televizních časů. A zatímco první díl nás namlsá na nezlomnou nadčasovou záhadnou borskou královnu, jak máme rádi, postupně se z ní stane domácí cestovní mazlíček, Lousie pro Juratiové Thelmu. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

doprdele, co je? to fakt už je dnešní doba tak dutá a konzumní, že budem žrát konzumní brambory???!!! Cgápu, že se v Holláči všichní zcvokli, tak to jinak nejde, ale todle nejsou herci, co před 20 lety dělali TNG éru... todle je prostě jak s tím Baltarem z BSG. Je to on, ale hraje v úplně něčem jiným... a to je smutný :( Nuda a výplň. 6-8-10 dílný série á la True Detective / fargo miluju, ale v každým díle se dělo kurňa něco, tady se děje kurňa nic. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama