Reklama

Reklama

Incantesimo

(seriál)
Itálie, 1998

Hrají:

Delia Boccardo, Giovanni Guidelli, Vanni Corbellini, Giuliana Calandra, Stefano Davanzati, Alessio Boni, Marco Quaglia, Barbara Livi, Manfredi Aliquo, Angela Goodwin, Mark Shannon, Daniela Poggi (více)
(další profese)

Série(8)

Recenze uživatele igi B. k tomuto seriálu (2)

Okouzlení I (1998) (S01) 

Cacarella televisiva italiana...:-(( K uzoufání otravné je tohle >okouzlení< bez kouzla, tak jako vše vyumělkované a podbízivé, vylhané a nepřirozené. Navíc s nálepkou "drama", což v případě nespočetného pokračování xté série činí tuhle slátaninu vpravdě "Opruzením"... Neustále se vnucující protivné >romantické< hudební motivy jsou už pak jen poslednmí prorezlým hřebíčkem do rakve této "rodinné s(r)ág(or)y"... Jedna hvězdička snad jen z důvodu existence ještě větších sraček, plozených pro zoufalce, vysedávající a hledající >život< u televizí všeho světa... Perditempo!!! ()

Okouzlení II (1998) (S02) odpad!

Zbytečné protahování už tak >oprudentní< první série... Škoda dalších komentářů - protentokrát i pro všechna další a další pokračování této nekonečné rodinné s(r)ág(or)y po italsku! Nepochopitelné však je, že na obrazovky nám tuhle >nekonečnost< naservírovala ne nějaká >primanova< , ale ta naše >veřejnoprávní< !!! ... - - - P.S. Viděno během času několikero útržků napříč díly všech sérií, myslím dostatečné množství k jasnému zhodnocení... ()

Reklama

Reklama