Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (25)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec si nepamatuji film, který by byl romantický, ale zároveň jeho nosným tématem byl rozchod. A bylo to fajn. A to i přesto, že holky herecky moc neznám. Chvílemi sice ustřelili, ale film měl v sobě pár hezkých lidských momentů. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jennifer Kaytin Robinson má talent, dokáže uveriteľne zachytiť momenty zamilovaného šťastia, aj porozchodovej rozcitlivenosti a prinutiť diváka spomínať na tie vlastné. A dosť to ťahá hore jak je Stanfield dobrý herec. Problém je, že pri publiku pre ktoré točí, si môže dovoliť maximálne plagát Bowieho na stene, ale hudba musí zahŕňať párty hip-hop a druhotriedny rádiový pop, aby plnila funkciu kino-valentínskej slzodojičky a la Gary Marshall. Každopádne, za tie skutočné momenty si to 4* zaslúži. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně jsou postavy chvílemi na facku - relativně mladí zajištění newyorčané, kteří mají dobrou práci, hezký byt, toulají se po městě, chlastají, hulí a mají typické problémy "prvního světa". Ale když už jim tohle odpustíme, tak se vlastně jedná o zajímavý film, který má co říct k pocitům z právě prodělaného rozchodu a hlavně k ženskému přátelství. Hlavně toho druhého tématu vidíme ve filmech málo - parta kamarádek, které se podporují a rozumí si, i když se hádají a chvílemi se s*rou navzájem. Ve své podstatě film o ničem jiném, než o pocitu z jednoho dne, kdy pro hlavní hrdinku mnohé věci končí a čeká ji nejistá budoucnost. Filmy Jennifer Robinson si ale určitě pohlídám. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vôbec si nespomínam, kedy som naposledy videl film, kde mi bolo úplne všetko ukradnuté. Od A po Z. "Someone Great" je presne tento typ filmu. Nenájdem absolútne nič, čo by som dokázal nejako reálne vyzdvihnúť na príbehu. Je to nuda, nie je to v ničom zaujímavé a dokopy sa tu furt baby označujú "bitches". Herci sú okey, no neviem čo viac by som k tomu dokázal povedať. Osudy jednotlivých báb mi boli ukradnuté. Ako to dopadne mi bolo ukradnuté. Miestami som poriadne nevnímal a nemal som pocit, že si to potrebujem vrátiť. Nebavilo ma to. V absolútne ničom ma to nebavilo. Je to podľa mňa veľmi zle napísané, nemá to energiu na to, aby ma to chytilo a ani neviem čo si z tohoto filmu môže niekto odniesť. Koniec je celkom okey, no reálne ani neviem ako sme tam došli. Viac-menej to chce uzavrieť niečo, čo bolo po celý čas rozbité na tisíc kúskov a toto je výsledok. Vidím, že film má svojich fanúšikov a ak ste si v tom skutočne niečo našli, tak super. O to lepšie pre vás. Pre mňa bol tento film obrovská strata času a absolútne zabudnuteľné. Absolútne veľké nič. Hodnotenie: D ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpornosť, hnusné herečky, protivné, scenár na úrovni zhnitého hypotalamu. Moderné výdobytky jak instagram a ich vplyv na degradáciu mozgovej aktivity je už jasný a nezastaviteľný, ale tento kásting je vrcholom nevkusu. Tie kravy neboli lepšie dokonca ani ako priemerná slovenská seriálová fiflena a keby všetky ženské boli ako ony, tak sa nechám adoptovať Dolcem i Gabannom, kľudne aj paviánom Stankem. Tak afektované herectvo som nevidel ani v Búrlivom víne. Mizéria na plnej čiare. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Že by to bylo nějak okouzlující to ne. Nese to vzkaz najdi sama sebe a najdi si chlapce. Pevné přátelství mezi třemi dívkami je uvěřitelné a osvěžující. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Wow? Vlastně vůbec ne romantická komedie, rozhodně ne taková, která je o ženské, co by nebyla schopná štěstí sama. Tři výborně napsané hlavní ženské postavy, výborně zahrané se skvělým vyvážením pro drama a komedii. A to jak je to napsané? Snad nikdy jsem (hlavně v tomhle žánru) neměl pocit, že postavy mluví tak výstižně jako skuteční lidé. Podle mě fakt další unikát v červené knihovně Netflixu spolu s To All The Boys. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jakože pokus o romantickou komedii, světe div se ale je to už nějak ohrané zničím zajímavé, ani herecky mě to nebavilo, obyč film. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Buď skrátka ste cieľovka alebo nie ste. Nič medzi neexituje. Vzťahové súčasné filmy sú stále niečo, čomu dávam raz za čas šancu, hoci mám neskutočne rád tie, ktoré vznikali v 90 a 80 rokov. Bežiaci Woody cez Manhattan, John Cusack a jeho Boom box a s Petrom Gabrielom. Dokonca aj tie prostoduché romantické filmy s Adamom Sandlerom mali niečo do seba. Someone great je ženský film o boľavom srdiečku. O alkohole, párty, sexe, ľahkých drogách, plakaní a o prapodivnej podpriemernej hudbe, ktorá je akože soundtrackom celého diela. Jennifer Kaytin Robinson je možno dobrá scenáristka, ale jej Hallmarkovské režijne prevedenie má nechávalo absolútne chladným. Nudilo a neprinášalo nič, čoho by som sa mohol ako divák chytiť, alebo čo by mi mohlo aspoň troška pripomenúť môj vlastný srdcabôl. Ak takto vyzerajú súčasné vzťahy vôbec sa nečudujem, že mladšia generácia je banda hlupákov. A ak toto malo reflektovať skutočný život 30 ročných dievčat...well think again. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podařená romantická komedie,která si na nic nehraje.Mám celkem rád tyhle životné kousky,které sice nijak extra nevybočují z hranic žánru a ani nenabídnou žádnou revoluční podívanou,ale po celou dobu z nich má divák příjemný pocit.Všechny 3 hlavní hrdinky jsou slušně napsané a v jádru sympaťandy a to se také nepodaří vždycky...v rámci žánru solidní čtyři...70% ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlho som pri nejakom filme nemal pocit, že to bola taká obrovská strata času, ako pri tomto kúsku. Ale ak má niekto rád afektované, patetické, excentrické a umelé blbky, tak toto bude niečo pre neho. Akurát netuším, kto by mal takéto typy žien skutočne rád, lebo mne sa skôr hnusia. Možno vizuálne nie sú na zahodenie, ale to správanie je katastrofa (hoci to bol dosť hodnoverný obraz súčasných žien vekovej kategórie cca 18-25). Toľko k hlavným "hrdinkám". Čo sa filmu týka, tam to nebolo o nič lepšie. Patetický scenár založený na nerozlučnom priateľstve trojice vyššie spomenutých "dám", ktoré sa akoby predbiehali, ktorá je blbšia... No asi ani netreba ďalej pokračovať. Keď dávam niečomu hodnotenie Odpad, tak premýšľam, či tam fakt nebolo aspoň niečo dobré. Ale tu je zbytočne vôbec nad tým premýšľať :D ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Gina Rodriguez cute jako vždy. Na můj vkus moc "fucks", ale jinak vcelku přirozené. Trochu silnější scénář by jistě prospěl. ()

Sasanka20 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud moje hodnocení někoho uráží, tak se omlouvám. Nicméně musím říct, že jsem tento film vůbec nepochopil. Nebo jsem ho pochopil až moc dobře a jen je o jednom malém bobíku? ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Takové nevyrovnané to bylo, takové někdy dost iritující sledovat ty dospělé , jak se chovají infantilně, ale nebylo to nezajímavé. Dobrá sociologická sonda. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Takže návod pre silné emancipované ženy je, keď Vás ten chrapúň opustí, tak sa poriadne sfetujte, (odporúčaná kominácia je niekoľko jointov a zrejme extáza), vychlastajte minimálne tri flaše tequily, vyzvracajte sa do fontány, to všetko v priebehu necelých 24 hodín a nasledujúci deň už bude všetko perfektné. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dobrej námět. Škoda toho zpracování. Mělo to pár dobrých okamžiků, ale většina jich byla prostě na houby. Navíc to prošpikování chlastem, drogama, fuck sem fuck tam, bohužel ani blitky nechyběly. Říkám si PROČ. Takže... I really love you BUT.... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Má to pár svých momentů, ale co z toho, když úplně chybí dej? Nějak jsem nepostřehla, co tím chtěl autor říct... Vlastně mi to celé připadá jako jedna epizoda Sexu ve městě, na film je to zoufale málo. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Totálne porozchodový film, ale nie tak zábavný ako Kopačky Judda Apatowa. V podstate to každý z nás pozná. Dostanete kopačky, tak sa musíte ožrať a zrazu si spomeniete na to, že máte aj kamošky, ktoré samozrejme na smrť milujete, aj keď ste sa v podstate možno roky nevideli...A aj tak všetky cesty z rozchodu vedú cez rozkrok iného človeka. Nemyslite si, že to ide aj nejak inak. Ak by to malo chlapčenskú verziu, kde by sme videli striptíz, mnoho dievčat, mnoho sexu a samozrejme oveľa viac zábavy, určite by to bolo na slušne tri hviezdy a to aj napriek tej totálne trápnej téme. Ale počúvať holky a tie ich akože zdrogované či spité dialógy.... to sa proste bez nijakých drog nedá! ()

Reklama

Reklama