Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk a Spock se setkají s tajemným mimozemšťanem, který chce lovit divoké a nelítostné stvoření. (SkyShowtime)

Recenze (12)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože... myšenka dobrá - ale než se to dopracovalo k tomu jí sdělit (a způsob kterym jí to sdělilo a ta nedotaženost té backstory) a ten LSD opakující se vizuál u kterého sem byl fakt vděčnej, že nejsem epileptik, tomu fakt čest nedělaly. Plus Lazarus... je takovej jako slušnej, ale tenhle díl "slušnej" hereckej výkon neutáhne (jakože ani ne že by tam měl nějak moc co k hraní, bohužel). ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím... Tentokrát mi to přišlo režijně poněkud nezvládnuté.. Příběh samotný je zajímavý a jeho vyústění má docela váhu, ale prokousat se skrz ty chaotické vizuální ptákoviny chce přecejenom jistou diváckou trpělivost (zdatnost, smířlivost). ()

Reklama

Artran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně výjimečný díl s poměrně tíživou pointou, který vyžaduje o trochu větší míru soustředění. Asi proto je zdejší hodnocení o něco nižší. Rozhodně se jedná o jeden z lepších dílů první série. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmota a antihmota. Paralelní vesmíry a dveře mezi nimi. Tenhle díl moc vtipný není  a navíc vyžaduje od diváka soustředění, aby se v těch fantastických obrazech a vědeckých teoriích neztratil. Jak to ten Lazar s jizvou jenom dělá? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Alternative Factor" bola vysielaná ako dvadsiata siedma, preto je niekedy označená ako S01E27. (koba)
  • Rolu Lazara (Robert Brown) mal pôvodne hrať John Drew Barrymore. Nedostavil sa však na začiatok natáčania, a tak ho na poslednú chvíľu nahradil Brown. Sťažnosť, ktorú následne podal produkčný rím Star Treku na Barrymora viedla k tomu, že herec si pol roka nemohol nájsť prácu. (koba)

Reklama

Reklama