Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (3)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvej sérii si Pan Tau hľadá vyhovujúcu polohu a skúša. Takže tu nájdeme detský film, stop-motion animáciu, konverzačnú komédiu, nemú grotesku a dokonca aj muzikál. Úroveň osciluje medzi excelentnou zábavou (P.T. naděluje) a miernou nudou (P.T. a samá voda). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Pana Tau je směsici loutkového filmu, dětského filmu, muzikálu a pozdní grotesky. Po letech od pilotního dílu z produkce Carla Pontiho nicméně formát doznal určitých změn. Všichni oblíbení normalizační herci jsou na svých místech a není důvod nic namítat, anebo... ? Milovníci Bohdalové, Budínové, Štekla, Sováka nebo Dvorské pravidelně sledují všechny reprízy. Ať už se odehrávají v paneláku nebo na horách. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série nám sice pana Tau dala, ale vlastně nevím, co jsem jako divák dostal. Komedii? Balet? Muzikál? Pohádku? Dětský film? Asi všechno dohromady, což je trochu potíž, protože samotné příběhy pak zanikají za nekonečnou hudebně poetickou pantomimou. Rozhodně tomu nelze upřít uměleckou hodnotu a neuvěřitelnou dávku originality, ale dětský divák se v tom nutně musí ztratit. V dalších sériích, z nichž každá je také trochu jiná, už si seriál našel správnou cestu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Otec, kterého ztvárnil Jiří Sovák, si v jedné ze scén ze studny bere pivo v zelené lahvi, ale pije ho z hnědé. (pávek)
  • Natáčelo se ve Špindlerově Mlýně a Bedřichově. (M.B)
  • Nepřístupný film, na který chce jít Emil s kamarády a kterému říká Divoké pušky, je ve skutečnosti Hodný, zlý a ošklivý (1966). (pávek)

Reklama

Reklama