Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

V mýtickém světě Vikingů se snaží vikinský mladík Škyťák se svým dračím kamarádem Bezzubkou nastolit rovnováhu a porozumění v soužití lidí a draků. (Česká televize)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (7)

Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (2015) 

Není to dobrý. Minimálně první film je brilantní, další sice slabší, ale furt dobrý. Seriál je ale o poznání horší. Nejde mi ani tak o animaci, která je logicky slabší, ale ty příběhy a svět je buď totálně vymačkaný a nejde vymyslet nic lepšího, nebo prostě jen nevyužitý. Neříkám, že si rodiče budou chtít vyvrtat díru do hlavy, ale 100% se budou bavit méně než ratolesti a 200% méně než u filmů. Uznávám ale, že přechod na Netflix a odrostlejší postavy seriálu pomohly. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Přesun na Netflix a pár let dál tomu trochu pomohl. Není to tak dětinský a nudný jako ty předešlé 2 série (pokud to budeme počítat jako jeden seriál). Stále je to ale čajíček oproti animákům. A přitom existuje několik seriálů, který ukázali, že i seriál může být fajn. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Zívačka, která nejspíš bude až do konce Závodu o hřeben. Stále dokola to samý. Nechť na každým, jestli se mu to líbí nebo ne. Není to určitě tak dětinský a odporný jako jiný seriály ze světa filmových animáků, ale mě to zatím nechytlo... ()

Série 3 (2016) (S03) 

Byla to zívačka ve dvojce, je to zívačka ve trojce. Potřetí a stále dokola to samé. ()

Série 4 (2017) (S04) 

Mám zase psát něco o zívačce? Možná je tu náznak nějakých, když ne světlých, tak alespoň trochu nadějných zítřků. Škyťákův vztah by mohl přinést zase trochu jiný humor...ale už to zoufale chce jiný záporáky. Tihle jsou příšerně nezajímavý. ()

Série 5 (2017) (S05) 

Nebaví to a jsem rád, že mě čeká už poslední série. Nemá to atmosféru filmů a po tolika sériích je ten svět totálně vyšťavenej. Škoda, že tvůrci nevyužili prostor a svět k velkolepější podívaný. ()

Série 6 (2018) (S06) 

Tak jsme doputovali do závěru, na který navazuje třetí film. Mě to ani zdaleka nebavilo jako filmy a jsem rád, že jsem seriál dokoukal. ()

Reklama

Reklama