Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Xenie se vdává a pomocí kouzelného prstenu mění pohádkový svět. Kouzelný plášť přenesl Petra Majera do Říše pohádek. Princezna Xenie využije Petrova technického nadání a donutí ho, aby přebudoval království divů a zázraků v přetechnizovaný, moderní svět, který ji nedávno tak okouzlil. Rumburak udělal chybu, když pověřil čerta Blekotu, aby unesl Arabelu na jeho hrad. Místo princezny mu popletený služebník dodá učitelku hudby slečnu Müllerovou. Petr se marně snaží přimět Xenii, aby ho propustila ze svých služeb. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rumburak musel prozatím odložit honbu za smočením s Arabelou, neboť ho trápí poněkud aktuálnější problém. Musí uniknout z blázince, kam nebývalou rychlostí přibývá jeden pacient za druhým. Jinak se většina dílu točila kolem šílené modernizace říše pohádek se Xenii v hlavní roli. Spíše slabší epizoda. [75 %] ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Máte plynový sporák, tak jakýpak hrneček?!" Trpaslíci s jezinkami sa sťahujú do panelákov, hospitalizovaní opúšťajú ústav ovocnou cestou, niektoré ženy sú z toho unesené, Xénia odhaľuje temný potenciál, detváky špekulujú s prsteňom, zatiaľ v rozumnej miere. "Vdavek chtivé ženy jsou nebezpečné i v pohádkách." ()

Reklama

Reklama