Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Další porce zábavy, elegance a nových faux pas. Emily už v Paříži našla pevnou půdu pod nohama, ale dozvuky vášnivé noci ji můžou dostat do maléru. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (28)

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože jsem se na druhou sérii dlouho těšil, o to víc jsem byl zklamaný, skoro až nasraný. Nejenže to vydatně ztratilo vtip a zábavnost první série, ale Emily se navíc změnila ve (více či méně) nesympatickou postavu, která dává ještě více než "původní" Emily vzpomenout na svou předchůdkyni v Paříži, Carrie Bradshaw, která si podobným způsobem žila na vysoké noze, nevěděla co vlastně chce, neustále mluvila jen o sobě, a vyznačovala se neochvějnou jistotou, že v konfrontaci s pohledem druhých lidí má vždy pravdu ona (obzvlášť při mluvení o své práci). V tomto ohledu byla nejotravnější epizoda hned ta druhá, která se svou odtržeností od reality už ani nesnaží předstírat nějakou dějovou věrohodnost, protože celá ta série mi prostě přišla jen jako povrchní reklama na krásy Paříže a snaha přilákat pozornost nenáročných divaček Netflixu, které mají podobnou povrchní produkci v oblibě. Osobně mě na tom bavilo asi jen to, jak jsou všichni herci permanentně úchvatně oblečení (což se mi líbilo i na první sérii), a taky soundtrack je stále celkem fajn, jakož i herectví Lily Collins; naopak mě otrávilo, že zde více prostoru dostala - pro mě osobně zcela nezajímavá - postava Mindy s tím jejím příšerným pěveckým neumětelstvím, a nejvíc mě otrávila desátá epizoda, ve které se ukáže, že se mezi Emily a Gabrielem absolutně nic nevyřešilo, a konec zůstává zcela otevřený - podle všeho evidentně za tím účelem, aby za rok Netflix mohl přijít s další řadou, kterou si už může - pokud jde o mě - strčit někam. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily beriem na milosť, v tejto sérii na mňa až tak otravne neposobila. Rieši tu hlavne vzťah s kuchárom Gabrielom, kamarátkou Camille a novym objavom Alfiem. Emily sa nevie rozhodnúť co vlastne chce, s kým chce chodiť. Páčil sa mi záver, ktorý na navnadil na ďalšiu sériu, ktorú si pozriem. Väčšina Emilynych outfitov sú ohyzdne. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Tak to bol krkolomný a celkom bolestivý začiatok druhej série. Matne si spomínam, že prvá séria bola milá oddychovka. Druhá žiaľ už nie je ani to. Emily by som nechcela ako kolegyňu, priateľku, frajerku ani susedku. Je to najotravnejšia hlavná postava. Vďakabohu to po rozbehu zachraňujú dobre napísané vedľajšie postavy, ale aj tak je to celé prehnane okázalé a gýčové. Slabší priemer 2,5* ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z překombinovaného twistu 1. série vyšla 2. série jako o něco dospělejší směska eye candy nesmyslů. Móda je kreativnější a absurdnější, jednotlivé nápady jsou tak výrazné, že je téměř nemožné vnímat ty zbytné dialogy, když se přes celé plátno rozprostírají opulentní až monstrózní mašle, horizontální i vertikální kanýry nebo cropped svetříky či rafinované výstřihy. Přes veškerou péči o Emily a její holčičí parťačky se nicméně nekorunovanou královnou show stává MILFka Sylvie, atraktivní v kanceláři i na pláži v Saint-Tropez. O něco zajímavější příběhy prožívají také Julien a Luc. A samozřejmě s blížícím se finále se to celé vrací zpět do americké prudy a nechybí ani frustrát z Londýna. Problematickou linkou se stala zápletka s ukrajinskou spolužačkou Emily, proti které se bouří celá mediální klaka. Za mě dobré. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria mi rovnako ako tá prvá vyšla na 2*. Emily in Paris určite nie je viac než len oddychový seriál, trvalo mi 4 mesiace dopozerať S02. Je to taký nereálny a rozprávkový svet, scenár dosť biedny, často pritiahnutý za vlasy. Lily Collins mám rada, ale Emily dosť často lezie na nervy. V tejto sérii som si obľúbila Mindy a jej spevácke čísla ma veľmi bavili. Viac som si obľúbila aj Gabriela a Camille, moje sympatie si nakoniec získal aj Alfie. Emily in Paris predstavuje americké vnímanie Paríža a Francúzov, lebo určite napríklad nepije každý šampanské počas obedovej prestávky a dalo by sa vymenovať ďalších sto príkladov. Emily má byť v Paríži rok, ale všimli ste si, že stále je leto a vždy svieti slnko? ()

Galerie (152)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama