Reklama

Reklama

Tím SG-1 odchádza na novú misiu. Hammond si však všimne jazvu na ruke Sam, rýchlo jej napíše odkaz a uloží jej ho do bundy. Tím SG-1 prejde hviezdnou bránou, prenesie sa však o tridsať rokov späť, do roku 1969. Ocitne sa v raketovom sile priamo pod štartujúci raketou. Štartu rakety zabráni Teal´c, vzápätí však tím SG-1 zatknú ako špiónov. Poručík Hammond, ktorý si prečítal lístok v bunde Sam, im pomôže utiecť pri eskorte do väzenia. SG-1 sa vydá do New Yorku a stopne si karavan s dvomi hippies. Cestou zistí, že na lístku sú uvedené časy slnečných erupcií. Tie spôsobili ich presun do minulosti a rovnako ich môžu dostať aj späť. Musia však najprv nájsť hviezdnu bránu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojnice jde od Slunce jen 100 000 km? Není to zatraceně málo? Tak trochu střelený díl s cestováním časem a obdobím hippies. Tak jsme si zablbli a teď se prosím vraťme k serióznějším věcem. Výslech Oneilla ve stylu "nic vám neřeknu" neměl chybu :) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E20 ⤶ Вы советские шпионы? Нет. SG-1 jako hipíci? Top strop! Ten pocit, když se takhle vrátí z mise… Nezapomenutelná epizoda. Jednou se někdo Teal'ca zeptá, kdy se naučil řídit, a on mu odpoví, že v roce 1969 XD. Zajímavou roli tu má Cassandra z budoucnosti. ⤷ E22 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najnezabudnuteľnejších epizód 2. série, keď nie rovno celého seriálu. Cestovanie v čase je veľmi atraktívne a objaví sa to množstvo vtipných hlášok či momentov - napr. Tylk v smiešnej parochni. Aj keď sa snažia autori myslieť na precíznosť a dôsledky teórie takéhoto cestovania, predsalen je tam pár logických chybičiek. A to ešte neberiem v úvahu, že teórie cestovania časom sú aj alternatívne, t.j. s časom ako nekontinuálnou veličinou. ()

Chris Wulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Major Robert Thornbird: "Naše kamery zachytily nějakou zbraň" - O'Neill: "No, to se těžko říká" - Thornbird: "Je to nějaké státní tajemství?" - O'Neill: "Ne, jen se to špatně vyslovuje" ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá humorná epizoda, kde i to cestování časem a ovlivňování časoprostoru se snaží vysvětlit vcelku logicky (ačkoliv jestli je erupce tak těžké předvídat a závisí na tolika proměnných, jak byl někdo schopný stanovat dvě vhodné tak přesně?). Nikdy neškodí vidět hlavní hrdiny i z humornější roviny, věčně nemusí jen zachraňovat galaxii před zkázou. ("Překročíme hranice Kanady, to kvůli tý válce." - "Válce s Kanadou?") ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrátky s časem. :) Jenom sranda pozorovat, jak jsou všichni opatrní, aby se nestalo něco navíc...kdyby se to stát mělo, stejně už by to bylo součástí kontinua, stejně jako to s Hammondem.. :) A přijde mi pak ještě fyzikálně dost zvláštní, jak by mohla erupce ovlivnit červí díru, která je v jiném prostoru než tom našem...kdyby černá díra, která ohýbá i prostor, oukej, ale erupce? Nebýt této nesrovnalosti, byl by díl i za 5*. :) ()

Reklama

Reklama