Reklama

Reklama

Tím SG-1 sa vracia z misie na planéte P3R-928 späť na Zem a zistí, že na základni SGC došlo k nehode. Po úniku tetrachlóretylénu je časť personálu mimo služby. Pri následnej prehliadke na ošetrovni sú členovia SG-1 nadopovaní sedatívami a upadnú do bezvedomia. Teal'c sa preberie prvý a tajne vypočuje rozhovor dr. Fraiserovej a generála Hammonda s votrelcami. Teal'c zisťuje hroznú skutočnosť - členovia SGC nie sú tým, kým sa zdajú byť. Predstiera bezvedomie a počas odvozu z ošetrovne sa mu podarí ujsť a oslobodiť Carterovú. Obaja spoznávajú, že došlo k invázii mimozemšťanov, ktorí na seba vzali podobu pracovníkov SGC. Nikomu zo základne už nemožno veriť a pomoc musia hľadať inde. (TV JOJ)

(více)

Recenze (12)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, jedna z mých nejoblíbenějších epizod celého seriálu. V akci byla tentokrát jen část SG-1, takže museli zaskočit i plukovník Maybourne a major Davis. Maybourne se tu poprvé ukázal v lepším světle, kam se jeho postava v následujících sériích dále posouvala. Teryl skvěla zahrála zlou verzi Fraiserové. Jen škoda, že se tahle rasa už v seriálu více neobjevila (alespoň, že jejich technologie ano). A asi jsme přišli o další tým (tentokrát si černého Petra vytáhla SG-6). ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E13 ⤶ Maybourne jako klaďas, to se jen tak nevidí... A Sam pořádně válí a zachraňuje svět. Emzáci, co balí lidi do kokonů, jsou vždycky nejvíc creepy. Ale jak se na tu základnu dostali? S touhle technologií si ještě užijeme spoustu problémů. ⤷ S06E14E15 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá a zapamatovatelná epizoda, kdy mimozemšťani ovládnou SGC a vypadá to bledě. Výborně jsem se bavil, ale závěr mi připadal neuvěřitelně hloupý (vážně generátor slyšitelného zvuku?). "- Jaké jsou přesně vedlejší účinky té tetrachlor... etol... marmelády?" ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavá epizoda, která výborně (alespoň po část stopáže) využívá problému, kdy nevíme, komu nebo čemu věřit. Nový druh mimozemšťanů je parádní. A Carterová je prostě největší borka, což je taky jediné štěstí celé SGC. :) ()

Reklama

Reklama