Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Omoc z planety Tollanců zemřel. SG-1 byla pozvána na jeho pohřeb, kam byli přizváni pouze ti, kterých si Omoc nejvíce vážil. Kancléřka Travell pozve SG-1, aby přišli vyjednávat o technologiích, které by chtěli. Při odchodu předá Narim Sam vzkaz. Podle vzkazu je Země v nebezpečí. SG-1 se vrátí na Tollanskou planetu, aby vyjednali obchod se zbraněmi. Tollané jsou ochotni jim dát iontové kanóny, jenž jim pomohou s obranou Země. Na oplátku chtějí trinium, protože jim na jejich planetě dochází. Narim SG-1 řekne, že Omoc byl zavražděn. Podle všeho záchranářský tým přišel pozdě. Což je divné. Něco se tu děje. (Varan)

(více)

Recenze (11)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E08S04E22 ⤶ Tanith js zpět a slouží Goa'uldovi, který dokáže zničit Tollánce a skrývá svou identitu. V tomhle dílu Tollánci zdaleka nevypadají tak vyspěle, jak se prezentovali. Hlavně morálně. Chtějí zničit Zemi výměnou za jejich vlastní přežití. Ani jedno se jim nepovedlo. I kdyby mu ty zbraně dali a zničili Zemi, tak věřím, že i tak by je bůh smrti Anubis doprovodil na jejich poslední cestě. Galaxie má hrozbu, jakou zatím nepoznala a dějová linka s Tanithem se blíží k vyvrcholení. S05E14E10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A Tolláni sú fuč. Opäť skvelá epizóda so známou vyspelou civilizáciou Tollánov, kde vysvitne, že až tak ultra vyspelí nie sú a musia poklonkovať Goauldom. Nechýba odkrývanie tajomstiev i napätie. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina dílu je tajemná a nekonkrétní. Něco se děje a nikdo neví co. V druhé půlce se to ale rozjede do solidního špionážního thrilleru plného dramatických zvratů. Tolánům připálili prdýlku a těm nedošlo, jak moc jsou goauldi prohnaní. ()

Piri

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CZ dabing s nepochopenou zmenou dabérov. Narima perfektne daboval J. Ptáčník a tu ho dabuje niekto iný a paradoxne Ptáčník dabuje v úvode zrovna povýšeneckého a apatického Omoca, ktorého detto daboval skvelo J. Vlasák. Bizár. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda s Tollany je na vysoké úrovni. Záběr Narima, stojícího v závěru na planetě, určené k zániku, je velmi působivý, stejně jako finální zpráva z planety. Skvělý záporák Tanith opět na scéně a první zmínka o Anubisovi. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když vláda lže, je to ještě větší zločin než vražda? :) Hm, asi jsme opravdu zatím jen primitivové... :) Jen škoda Tollánů.. :/ Vypadá to ale, že se objevuje nový nepřítel.. ()

Reklama

Reklama