Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se vydává na planetu, kde najdou opuštěnou antickou laboratoř. Najdou tam přístroj, který Nirrti používala ke změně DNA. Najdou tam také muže ve stázové komoře. Vezmou ho s sebou na SGC. Tam se probere, neví co se děje a kdo je. Daniel a Teal'c se vydají ještě jednou do laboratoře. Daniel odhalí, že v laboratoři kdysi experimentoval i Anubis. (Varan)

(více)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma o experimentovaní Goauldov je už taká viackrát prevarená téma, hlavne keď máme v seriáli mocnejšieho nepriateľa, ale napriek tomu výborne spracované - akcia, napätie, vyťaženie z danej látky. Postavy síce debatujú o povznesení, ako by to bola úplne bežná vec, sú schopní ju merať, dokonca majú "povzneseniameter", ale cez to všetko téma zaujme. Dávnejšie nebola akčná epizóda z prostredia základne SGC. Tak aj preto skvelá epizóda. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najdou superčlověka, zkoumají superčlověka, chtějí ho zabít, dostanou zákaz, superčlověk se urve ze řetězu. Opravdu bychom si vzali půlAnubise s sebou na Zemi? Alespoň tu zazní spousta zajímavých informací o povznesení (díky "povznesometru") a generál Landry se tu snad poprvé chová rozumně. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod 9. série. Ori jsou možná mocní, ale jako nepřátelé nejsou tak efektivní, když je v podstatě nikdy nevidíme, takže Khalek je jedním z mála výraznějších záporáků posledních řad a Neil Jackson ho výborně zahrál (i přes mírnou klišovitost některých dialogů). Akční epizoda, kde je ale prostor i pro morální dilema a snahu získat nějaký prospěch z nebezpečné situace, která se nakonec vymstí. Tradičně skvělý Robert Picardo. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama