Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (126)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Pozor, přímo zaSPOILERováno! Pravdou je, že jsem nečekala nic světoborného, možná jen, že se pokochám pohledem na krásnou JLo. Ale ani to se moc nekonalo, s takovým nánosem make-upu se jinak skutečně pěkná ženská proměnila v karikaturu sebe sama. Film o nízkých pohnutkách skupinky žen, které už nudí vrtět zadkem, tak vymyslí super tah, jak se, jak jinak než snadno, a téměř bez práce, dostat k penězům. Z chlapů, ke kterým mají jedna jako druhá absolutně nulový vztah a vnímají je jen jako peněženky, je vymámí pod vlivem drog. Ve filmu není jediná kladná mužská postava, a snad až na tu vyšetřovatelku, ani jediná ženská kladná postava. S holkama zlatokopkama nesympatizuji, neboť se nazývají “bitches” a mají vztah max s prachama nebo vibrátorem. Chudinky malý, měly to těžký, moc. Drsný svět striptérek, fakt dojemné drámo. Jak nemohly s těmi penězi vyjít. Hlavně, že si kupovaly kabelky Louis Vuitton a činčilové kožichy. Ani vlastně nevím, za co ode mě mají ty trubky dvě hvězdy. Zlaté Showgirls, to alespoň mělo nějaký příběh. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Film který pulzuje díky charizmatu a sexappealu Jennifer Lopez, která zcela dominuje nejen v tanečních scénách, ale i svým strhujícím drajvem a tahem na branku v podstatě v jakékoliv situaci. Je z ní cítit nezměrná vitalita, chuť do života a radost z toho co dělá - tedy z trojlístku hudba, film, tanec. Lze snadno polemizovat nad šťavnatostí scénáře a nad některými zbytečnými pasážemi (asijská babička, Cardi B), ale Hustlers zároveň kromě hlavní hvězdy velmi nevtíravě a s absencí základních klišé popisují chod strip clubu a občas až dokumentaristickou kamerou prolétají kolem hlavních hrdinek. Nemá to extra výpovědní hodnotu, vyjma fungujícího sloganu "krást se nemá", ale těžko se můžou tyhle vcelku sympatické kočandy nelíbit a exkurze do baru je s nimi vlastně docela fajn. A u televize je i ta kreditka v suchu, takže naprosto koukatelné. ()

Reklama

Sell 

všechny recenze uživatele

Jediný film kde bolo ešte pár voľných miest, pôvodne som neplánovala naň ísť ale veľmi príjemne ma prekvapil! JLo ktorá má 50 rokov s perfektnou postavou točiacou sa okolo tyče ako nič a jej sestry okrádajúce chlapov z wall street . Perfektne zvolený soundtrack k určitým scénam a nenudila som sa celý film ktorý ubehol naozaj rýchlo. Za mňa príjemné prekvapenie a preto 4* ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Blbost prostě. Herečky se mi ani nelíbily a doslova mě sraly. Jsou tady vyobrazený jako strašně cool wamps a chlapi jako totální nýmandi. Nevím, co je fascinujícího na Lopezové zavěšené na tyči hlavou dolů s doširoka roztaženýma nohama, mezi kterejma má na píči jen bílou šňůrku ...?! WTF, ani mě tím nevzrušovala (a věkem to nebylo, teda mým věkem...), ani nic prostě, akorát se tím ztrapňuje. A jak ta "herečka" vypadá úžasně na svůj úctyhodný věk 50tnice!! Woow, jéémínku ... No kdybych měl prachy a čas jako ona, tak vypadám ještě líp ... No a celý to bylo prostě tupý, trapný a blbý. Kombinace MDMA+ketamin použitá jako droga k odrovnání chlapů pro okrádání. Taky blbost ... to sem zkoušel kdysi dávno taky a nikdo mě neokradl. Takže to taky nefunguje. Ten film je blbější ještě víc, než můj komentář, tak si to podle toho můžete představit ... ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

U Hustlers dokážu pochopit oblibu filmu v USA i nevlídné přijetí v ČR. Zhruba 3/4 stopáže je to energický film o partě holek, které v životě neměly mnoho štěstí a u tyče nacházejí nejen jednodolarovky, ale také opravdové přátele a plán, jak zbohatnout. Vizuál blyštivý jako postava JayLou na pokraji padesátky, doplněný pop music let minulých. Nejde se příliš do hloubky postav, nikdy jim nehrozí reálné nebezpečí, že je policie chytí, ale díky rychlému tempu jsem byl baven a nevadilo mi to. Poté se ale přímočaré vyprávění zbytečně zkomplikuje - skáče se mezi minulostí a současností v tak neučesané podobě, že jsem se v tom úplně ztratil a netušil, co se v jakém roce událo a zda se jedná o scény z minulosti nebo nikoliv. Filmu značně dojde dech a vyvrcholení filmu nenabídne žádné emoce ani napětí, vyšumí do prázdna. Jako nenáročný film pro holky to obstojí, zvěsti okolo Oscarových nominací už byly mimo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Žádná z hlavních ženských hvězd hrajících „striptérky“ není v tomto filmu nahá. Nosí pouze těsné oblečení, bikiny, boty a tanga. (ČSFD)
  • Lady Gaga si měla zahrát v tomto filmu, nakonec se tak nestalo. (ČSFD)
  • Pes v obchoďáku je pojmenován podle vlastního psa Lorene Scafaria, pana Bruce. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama