Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V horkém létě si Simpsonovi postaví bazén, což přiláká všechny děti z okolí. Díky bazénu je Líza najednou oblíbenou hvězdou – zatímco Bart skončí v temnotě pokoje se zlomenou nohou. (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Bart of Darkness" (Bart temnoty). Pri hre v bazéne si Bart Simpson zlomí nohu. To mu pokazí celé letné prázdniny. Musí sedieť doma, zatiaľ čo sa jeho mladšia sestra Líza a všetci jeho kamaráti zabávajú vonku. Začne mu to liesť na mozog. Nadobudne dôvodné podozrenie, že ich sused Ned Flanders zavraždil svoju manželku Maude Flandersovú. ***** ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný letní díl, kdy Homer koupí bazén a Bárt si zlomí nohu. „Vůbec si neužiju letošní léto.“ „Neboj se chlapče, až budeš pracovat jako já, neužiješ si žádný léto.“ ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je ale načasovanie, obľúbili sme si ťa práve v deň, kedy ste si postavili bazén... áno, ale čo, podstatné je, že Lízu majú konečne všetci radi. Aj keď iba na pár dní. No a Bart? Ten si zlomí nohu a očakáva brutálne nudné leto, ale ako vieme z Okna do dvora, sledovanie susedov ďalekohľadom môže byť nesmierna zábava a čo tam potom po nejakom bazéne. Svoje momenty ale má aj Homer, to keď nedokáže rozoznať, čo to vlastne v stavebninách kupuje a výsledok prekvapí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Postavy na obrázcích u doktora Dlahy nemají obličeje. (Duoscop)

Reklama

Reklama