Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální čarodějnický díl. V první části tráví Simpsonovi víkend na Burnsově panství za ztížených podmínek (Homer nemá žádné pivo, nefunguje televize...). V druhé cestuje Homer časem pomocí vlastnoručně opravovaného toasteru, a ve třetí části se záhadně ztrácejí ve škole žáci – souvisí to nějak se školní jidelnou? (Česká televize)

Recenze (19)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo šiestej série obsahuje tituly: "The Shinning", "Time and Punishment", "Nightmare Cafeteria". ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čarodejnícky diel si priam hovorí o paródiu na Shining, avšak mám taký dojem, že z trojice príbehov ide asi o ten najslabší. I keď taký duch Očka je kameňák. Cestovanie v čase ale nemá žiadnu chybu, efekt motýlich krídiel je plne pod kontrolou Homera, takže si môžete domyslieť, akú paseku jeho vraždenie nevinných prehistorických zvierat a hmyzu narobí v budúcnosti. Školská jedáleň patrí k tomu najdrsnejšiemu, čo kedy čarodejnícke diely ponúkli, takže treba sa na to pripraviť a dať si na večeru niečo ľahšie, najlepšie vynechať úplne mäso. ()

Reklama

Kolárek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď jsou prakticky všechny epizody Simpsonů souhrn vtipů, co nemají nic společného s příběhem dané epizody, tedy to co dříve nehrozilo. Pro na nic se neohlížející bláznivosti měli speciálně vyhrazeny čarodějnické díly a v nich se vyřádily. Tady po pouze nadprůměrném Shining, je to případ především druhého příběhu. Homerova fantastického výletu jinými dimenzemi. Zvláštní je třetí část, která funguje jako skvělý horor a zasloužila by celou epizodu. Takhle nějak by měla vypadat kombinace hororu a komedie jak se o ni v 80. letech většinou neúspěšně mnozí filmaři snažili. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden ze starších čarodejnických dílů, opět plný narážek a parodií. První příběh je parodií na kultovní The Shining, paradoxně mě ale mnohem víc zaujaly historky parodující méně profláklé díla. Druhý Dostojevského Zločin a trest je spíš ukázkou Butterfly Effect, ovšem nejvíce mě vždy děsil třetí příběh. Asi budu muset zkouknout Soylent Green z roku 1973 (odehrávající se v roce 2022, což máme za chvilku :-) ). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Hlasy Barta a Homera, které v úvodní scéně říkají "všechny kanály máme pod kontrolou", parodují znělku ze seriálu Krajní meze (od r. 1995). (Duoscop)
  • Spálenina na stole od toustru v garáži mění svou podobu a někdy mizí. (Duoscop)

Reklama

Reklama