Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oba muži v rodině Simpsonových se dostávají do krizové situace. Homer po neuvážené investici do dýní přijde o všechny peníze a je nucen zadlužit se u svých švagrových (Patty a Selmy), což je samozřejmě peklo. A Bart zase musí jako jediný chlapec navštěvovat balet... (Informace pro skalní fanoušky: učitelku baletu namlouvala v originále Susan Sarandonová, a v epizodě se mihne i herec a režisér Mel Brooks.) (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,9 • U nás poprvé 18. března 1997. V USA 26. února 1995 • Žena na Homera kouřícího dvě cigarety v budově autoškoly: A vy pane, jste horší než Hitler! • 84/100 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Homer vs. Patty and Selma" (Homer versus Patty a Selma). Homer Simpson sa ocitne v nepríjemnej ekonimickej situácii. Musí si požičiať peniaze od svojich švagrín Petty a Selmy. Tie ho kvôli tomu majú v hrsti. Z Barta Simpsona sa stane talentovaný, vášnivý baleťák. To poriadne pošramotí jeho image školského rebela. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, takmer to nemá chybu, ale keď sa musím celý diel pozerať na Patty a Selmu, tak sa cítim pri tom ako... Homer. No a pre posledne menovaného nastáva čisté peklo. Kto by ale povedal, kam to bude celé smerovať a dočkáme sa prekvapivej pointy ako od M. Nighta Shyamalana. No a čo chudák Bart? Konečne prejavil na niečo výrazný talent a teraz ma vážne mrzí, že sa na jeho baletnú epizódu nabudúce zase zabudne. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hoří nám dům! Hurá! Jenom ať se pojišťovna prohne!" "Oh, Marge, má oddaná ženo, to víš, že ne. A Lízo, moje malá princenzo. A kdo by zapomněl na tebe, synku potkane!" To mě dostalo. ()

Reklama

Reklama