Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako již tradičně, speciální čarodějnický díl je rozčleněn do tří strhujících příběhů, při jejichž sledování se vám budou ježit vlasy hrůzou... V prvním příběhu Bártrobot je nahrazen těžko ovladatelný Bárt slušně vychovaným roboťátkem. V dalším příběhu pozval pan Montgomery Burns několik lidiček ze Springfieldu na lov. Ovšem radost pozvaných se zanedlouho zkalila – nelovila se totiž zvěř... Třetí příběh nás zavede na Springfieldskou halloweenskou party. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo sedemnástej série obsahuje tituly: "B.I.: Bartficial Intelligence", "Survival of the Fattest", "I´ve Grown a Costume on Your Face". ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

AI: Umelá inteligencia naruby, no veď kto by dal prednosť Bartovi pred jeho dokonalou robotickou verziou, ktorá si poradí aj s Flandersom. Lovecká epizódka je oproti ostatným dvom slabšia, je ale zároveň aj poriadne krvavá a stále lepšia ako Živý terč Johna Woo. No a Halloween v Springfielde patrí medzi vôbec to najlepšie, čo čarodejnícke diely kedy priniesli. Abe ako gorila, Flanders ako kvet, Líza ako Einstein... bezchybné. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okatou parodii na Hru o přežití, případně Battle Royale jsem si pamatoval už z raných let sledování žlutého fenoménu, poslední povídku už jen částečně. Za to správnou satiru na milé scífko A. I. Umělá inteligence jsem s tehdejší neznalostí původního filmu nejspíš vůbec neregistroval a byla to velká chyba. ()

Reklama

Reklama