Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Žít s Homerem není vůbec jednoduché, obzvlášť, když se ukáže, že trpí narkolepsií... (TV Prima)

Recenze (8)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zde to nemá jednoduché.Trpí tady narkolepsií(poruchou spánku).Pospává,kde se dá.Dokonce usne i v práci.V jeho sektoru v elektrárně dokonce vznikne požár.Taky manželství Homera a Marge má krizi.Homer si najde za Marge mladší náhradu.O něco později si i Marge najde místo Homera staršího muže.V této epizodě hodně pije Homer pivo a jeho nová přítelkyně docela taky.O Bartovi a Lise zde moc v této epizodě zmínka není.Homer se dokonce i s novou přítelkyní i vyspí,ale asi za to nemůže,nebot večer před tím byl docela opilý...Dám 3 hvězdy a 60 procent(viděno v angličtině na You tubu). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka teda rozhodne nie je nová, Homer a Marge prežívajú ďalšiu zo svojich nekonečných manželských kríz. Spracovanie ale inovatívne rozhodne je, nie je vôbec jasné, čo je predstava, sen a čo skutočnosť. A záverečné postupné prebúdzanie sa do tej "skutočnej" reality je vrcholom epizódy. Okrem iných pobavia fóry so starým psom na prechádzke, Homerove tetovanie, stretnutie v reštaurácii a Lennyho "utorková" šálka v práci. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Complicated? What's complicated? We're not together, but we're not legally apart, and I have to fight for the right to see the children I spent my life avoiding. What's complicated about that?" ()

Reklama

Reklama