Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Netflixovská produkce teen záležitostí skýtá čím dál větší rozmanitost. Přičemž její největšího zastánce v podobě 13 Reasons Why zastiňují mnozí se jménem mnohem méně atraktivním pro konzumenty tohoto žánru. Vedle USA a Velké Británie se přidala další evropská velmoc, a to Německo, aby za svou zemi prezentovala další kamínek této bobtnající mozaiky. Už název je první záchytný bod, jenž může roztěkanou diváckou základnu zaujmout, má v sobě vtip a nadsázku, což obojí prosakuje do stylizace celkového seriálu. Na ploše šesti epizod se Němcům podáří originálními nápady a stylizovanými prvky zapasovanými v typickém pubertálním kýči dodat světu další kvalitní zábavu, jež má stylem nejbližšího konkurenta v Britském The End of The Fucking World, přičemž kacířsky mohu s klidem říct, že první série tohoto se povedla o pár desetin lépe, něž druhá série tamtoho. Působivé překvapení, druhá série je doufám jistá. 8 a něco/10. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CHYTŘE ZÁBAVNÝ NERDÍ SEROŠ Jak mi to mohlo uniknout? Německá odpověď na I AM NOT OK WITH THIS či SEXUAL EDUCATION či THE END OF THE FUCKING WORLD, možná až okatá, nicméně chytrý humor, děj má tempo. Lenny coby vozíčkářská verze Gennarra Savastana je úžasný, oproti Moritzovi, jehož výběr protagonisty selhal. A to je jediné co lze vytknout, hlavní postava je asympatická. Seriálový nerd musí lepit a ne být doopravdický nerd :) 4.7* ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Po slabučkom Big Mouth prišlo vykúpenie v podobe drog. Chvalabohu iba seriálové. Seriál od nemeckého netflixu ma vtiahol do deja a hlavne postavy boli vydarené, aj dejovo to bolo fajn. Nejde síce o to najlepšie čo som na netflixe videl, ale seriál ma bavil a minutáž bola tak akurát. Kľudne mohlo byť aj viac epizód ako len šesť. 4* ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV seriál. Perfektní seriál o mladém, drogovém internetovém gentlemanovi a zároveň o velkém baronovi. Ne, že by vše bylo podle skutečných událostí, ale to pro nezapálené, co viděli dříve seriál, než dokument, to byla velice příjemná, vtipem nabitá komedie a zároveň drama. Velký palec nahoru Němcům i za pěknou vizuální stránku, v čele všelijakých rekapitulačních a informačních vsuvek. Druhá série trošku ztrácí tempo s první sérií, ale stále drží seriál na vysoké laťce kvality. Další případné série by mohli seriálu, dle mého názoru, spíše jen uškodit. | 1.série (90%), 2.série (80%) > Průměr: 85% (5*) | ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němci se slušně předvedli natočili pěkný seroš z prostředí střední školy, což je tak trochu odvázanější verze Social Network, kde místo facebooku hlavní hrdina z pokoje vytvoří inteligentní obchod s prodejem drog na černém trhu a je z toho obrovský hit. DÍky 20 minutovým dílům má seriál výborné tempo, velmi sympatické a inteligentní postavy, občas humor a místy dokonce i napětí a intenzivnější atmosféra. Druhá série je imho ještě lepší. Hodně dobrá a zábavná věc s boží úvodní znělkou. 8/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Pod jedním z instagramových postů v seriálu si můžeme všimnout komentáře od scenáristy Stefana Titze. (hansel97)
  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)
  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)

Reklama

Reklama