Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

rubii 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, ale pokud očekáváte něco ve stylu nějakýho free ride a spoustu kaskadérských kousků a záběrů 30 metrových skoků dolů nebo jízdu po vodopádech, tak si raději zajděte koupit nějakou kazetu do skate shopu (pro hackery stáhněte). Nejvíc se mi líbilo jaký dělali nařezy na toho fousáče, s to kvůli tomu, že děláme s kámošema podobný srandy, tak jsem tady našel inspiraci i když nevím kde tady v ČR vezmu grizzliho. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pohodička. Opravdu šílenci. Je paráda, když to někdo skutečně umí a ví, co dělá. Jezdit na prkně s půlitrem piva? Proč ne. Tohle sice není kdo ví jak velký zázrak, ale tady jde o zábavu. Já jsem se bavila. Lepší než Snowboarďáci. Zima a sníh patří mezi vděčná témata. Dotáčky na konec, to byla třešínka na dortu. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohodová komedie s trochou romantiky z prostředí hor a ukázek snowboardingu - celkem slušné záběry, když už. Zápletka je jednoduchá nenáročná, humor sklouzává místy až k Nielsonovskému absurdnímu humoru, herecké výkony postačující, ale je to Amerika devadesátých let - hodně keců o sexu, ale bradavku neukážou nikdy. Ovšem to nejlepší hodnotím sestřih nepovedených záběrů a skoků/pádů na konci filmu - kdyby se film skládal jen z nich bylo by to vtipnější. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Vážení filmový kritici, odpusťte mi mé 4 STARS, pro mě to jo prostě klasika, které se (v originále!) musí prostě smát každý =) skvělý mix cool snowboarďáků, vtipu, ujetosti a krásných hor. No přiznejme si: kdo nikdy neopil kamaráda, neposadil ho bez kalhot do sněhu a do rozkroku mu nedal sůl pro medvědy?? =)) Prostě oddechovka jak má být. Enjoy! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

asi nejlepší zimní komedie.ta přirozenost,jaká vyzařuje ze všech herců je neskutečná,na nic si nehrajou,to nejsou herci,to jsou prostě normální,přirozený hovada jak prase!:-)skvěle natočeno,super dialogy,parádní snow boardový jízdy,neskutečný roštěnky,skvěle vymatlanej prasík.....no prostě všechno v tom filmu dosebe nádherně zapadlo a kucí vytvořli neskutečně vtipnou oddychovku,která má hrdé místo v poličce s mými nejlepšími filmovými kousky.ty inge,miluju tě tak jak jen kluk může milovat holku,se kterou nikdy nemluvil...tak víš..nezašukáš si se mnou?..nic by mýho blbýho otčíma nenasralo víc!:-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)
  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)

Reklama

Reklama