Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezdielam tunajsie nadsenie. ;) Strazcovia opat i v tomto kusku budu absentovat periferne videnie. Vyzera to, ze sa Marvel tentokrat zameriava na svoje teen obecenstvo....zatial rodinny film s mnozstvom logickych preslapov a chabej kamery. Renner v pohode, ale neviem, ci bude jeho part postacovat na utiahnutie celej tej slabej omacky a herectva okolo neho. On je pre mna zatial jednoznacne jedinym lakadlom serial vobec pozerat. Hailee, hoci uz 24-rocna na mna svojim vystupovanim zatial posobi ako 16-17-rocna pubertiacka, nuz a "zaujala" i dcerka Hawkeye-a Ava Russo. Nekomentujem vyzor, ale vyraz. A ten, odpustite mi, vdaka tym zvlastnym "zivym" peram posobi velmi neprirodzene. Celok - max 40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny 3 díly jsou na jedno brdo (proto použiju stejný komentář ke všem)  jedna akční scéna co je solidní a zbytek prázdnota. Působí to na mě jako zatím nejslabší seriál z tohoto roku (neviděl jsem WandaVision a ani nechci) . Je smutné jak málo lidem stačí ke štěstí kdyby to natočilo Dc tak každý tu nadává , že to točí Marvel skoro každý se z toho udělá. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeremy Renner sa konečne dočkal vlastného projektu, síce seriálu, v ktorom si zatiaľ príliš čau neodbil, ale to nevadí. Ide o takú sviežu vianočnú oddychovku, ktorá však môže len fabulovať nad tým, že má potenciál sa stáť niečim viac. Celkom mám však pocit, že seriál Hawkeye je plný sebarealizácie a celkovo hľadí na seba i príbeh s relatívnou nadsádzkou. Predstavená Kate Bishop sa mi javí ako celkom sympatická mladá hrdinka, i keď ten záver s ňou trošku prepískli. Na druhú stranu úvod, ten mi normálne navodil zimomriavky a som milo prekvapený, ako veľmi emočne nabitý vlastne bol. Takýto osobitný a kontaktný prístup mi popravde na túto show vyhovuje. Musím povedať, že som dosť natešený na Clintovu interakciu s nerozvážnou a ľahkovážnou Kate. Vera Farmiga tiež potešila. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První seznamovací díly seriálů od Marvelu prostě nejsou Wau, takže v tuhle chvíli 3*, ale věřím, že se to rozjede. Pravděpodobně né tolik jako Loki, ale Casting je solidní, takže pokud to scénáristi úplně neposrali, tak by celek měl stát za to. Hawkeye je prostě sympaťák a z Avengerů je nejnormálnější. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, tohle vypadá na nejlepší Marvel seriál co zatím vznikl. WandaVision mě doslova iritoval, The Falcon and the Winter Soldier byl průměrný a zbytečný (Kapitán Rypák - fuj). Pak ta nafouklé bublina Loki, scenáristicky zoufale nedotažený. A teď úplně jiné kafe “Hóky”. Chápu, že po první epizodě bych měl nadšení krotit… nicméně ta integrace do “světa Avengers” je naprosto perfektní (vkusná, smysluplná a nenásilná). Rozjezd je sice vlažnější, nicméně díky tomu neskutečně příjemnému pocitu, že tohle “opravdu zapadá” (a posledních deset minut je neskutečných), dávám nadstandard. Držme si palce. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Zahrnutí Ant-Mana jako účastníka bojů z filmu Avengers (2012) je odkazem na to, že Hank Pym byl zakládajícím členem Avengers v komiksech. Zároveň byl původně naplánován sólo film pro Ant-Mana, který se měl odehrávat přibližně ve stejné době, jako filmy Iron Man (2008), Thor (2011) a potitulková scéna ve filmu Captain America: První Avenger (2011), nakonec z něj ale sešlo a byl natočen až později. (Kubaaa97)
  • Záchrana psa Luckyho je odkazem na sešit „Hawkeye Vol 4 #1“. V něm jej nezachránila Kate Bishop, ale Hawkeye. (Kubaaa97)
  • Časté opakování slova „bro“ členy Tracksuit Mafie je referencí na komiksy, kde jej používají téměř v každé větě. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama