Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

11 let uteklo jako víno, teda jako voda a trojka Bobulí je tu. Už je to spíš komediální drama než typická komedie, ale to, už je taková tradice u pokračování u CZ filmů. Trojka je sice o něco slabší než první 2 díly, ale furt mě to baví. Dobří herci, dobré dialogy a opět podařený Kryštof song. Původně jsem chtěl dát 3 hvězdy, ale nakonec jsem přimouřil obě oči. Co říci na závěr : Raději si pustím 30x tento díl než vidět ještě jednou jakýkoliv díl z shit seriálu Vinaři, obzvlášť z té druhé řady. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Není to trapný pokus o komediální taškařici jako dvojka, atmosféra svěží a inteligentně vtipné jedničky s vůní vína však také chybí. Příběh ujde. Je však cítit spíše melancholie a pokus navázat na úspěch prvního dílu připomínkou zábavných scén či hlášek. Tak nějak mi pokračování připomínalo návratové "Sněženky a machry po 25 letech", kdy opakovaný vtip již není vtipem veze se to v melodramatickém duchu. 60% (viděl jsem: 1x) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,750,746▐ Nechápem, keď už prvý diel nemá čo to do seba ako sa dokážu vyšplhať na ďalšie pokračovania. Táto séria teda moc toho prevratného, či aspoň zábavného moc neponúkne, taká skôr príliš rutinná zívačka. /40%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nekonzistentní podobu jednotlivých filmů z trilogie Bobule dotahuje téměř do dokonalosti trojka, kterou natočil člověk zodpovědný za jeden z nejvýraznějších odpadů roku 2017, Martin Knopp. Už to, že někdo, kdo je podepsán pod Bajkery znovu točí, je napováženou. Ale lid má co chtěl. Další nezajímavou letní záležitost, která je tak hezká a tak česká. Dalo by se dlouze rozepisovat o tom, jak nesmyslně na sebe jednotlivé filmy navazují, jak se mění kvalita hereckých výkonů podle toho jak moc jsou herci ponecháni sami sobě, protože o hereckém vedení nemůže být řeč atd, ale bylo by to jen k uzoufání. #kinonakolečkách ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Stále méně nápaditá letní resp. podzimní romance z vinohradu. Všechno už plnou vahou stojí na pitvoření Lukáše Langmajera, svou chvíli si vybere i Braňo Deák. Povedli si obě filmové děti (Anna Krejčířová je přirozenější než Šimon Klacl) a nikdo si asi nebude stěžovat ani na Lumíru Přichystalovou). A je to dost smutné, kvůli Postráneckému. 4B už prosím ne. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu jsou 2 reference na film Bajkeři (2017). Oba snímky jsou od stejného režiséra. (Luky.Konicek)
  • Když Jirka (Lukáš Langmajer) ujíždí se svým synem před policií, hraje při tom píseň „Freedom“ od české hudební skupiny MYDY. (rublik05)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama