Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 3

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (76)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Už to není tak excellent jako předchozí díly, ale zase to není úplný průser. Akorát se mi zdálo se mi že je to takový mix prvních dvou dílů. Keanu Reeves i Alex Winter jsou fajn a jejich dcery taky nejsou nejhorší. Je to taková střeštěná komedie, která by asi fungovala v devadesátkách lépe. Nějak mě omrzely tyhle zbytečné návraty po letech. Ale finále bylo dost cool. Na jedno zhlédnutí to ujde. 6/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Melancholicky podzim zivota stredniho veku Billa a Teda. Vsichni bychom se mohli nakazit Billovym a Tedovym optimismem - jednoducha vira,ze laskavost a kamaradstvi nad vsechny sjednoti. Funguje to nejak dobre, coz je pozoruhodne na takovou vypravecskou mizerii a jalovou zapletku. jako by tvůrci měli mraky nápadů a nedokázali je pořádně zpracovat. Humor je takový 80 sátkový. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Uf uf uf, tohle mohl být šílený průser... ale naštěstí se tak nestalo! Alex Winter a (dnes již hvězdný) Keanu Reeves se takřka po 30 letech odmlky vrátili ke svým postavám nejlepších kámošů Billa a Teda, jejichž třetí dobrodružství režíroval tvůrce legendárního Galaxy Questu. Co se "ujetosti" třetího dobrodružství Billa s Tedem týče, ta se potácí někde mezi jedničkou a dvojkou. Ani po hudební stránce už to není taková pecka. Ovšem všechno zde zachraňuje neskutečně sympatický casting včetně Samary Weaving, která si na počátku své herecké kariéry vybírá samé sympatické "kultovky". Pak samozřejmě i návrat řady vedlejších postav i s původním obsazením. Třetí a zřejmě závěrečný díl trilogie si fanoušky získá svou neskrývanou pozitivitou, která doslova prýští ze všech těch naivně dětinských scén. Samozřejmě se nejedná o žádné veledílo a tahle dvojka u nás nemá kdovíjakou fanouškovskou základnu, ale pokud si chcete doplnit vzdělání o jeden ze zásadních kultů amerických osmdesátek, nelze než doporučit celou trilogii v rozmezí několika dnů, případně jednoho dlouhého večera. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vskutku mě to neurazilo a celkem i bavilo, i když  do komedie má snímek daleko. Je to hloupé, tupé, nevtipné, ale zároveň duo Keanu a Alex funguje skvěle a je vidět, že je to bavilo. Hodně se mi líbilo sledovat alternativní dopady dvou nejlepších kamarádů s cestováním do budoucnosti. Je zde Rocker-Keanu, 90 letej Keanu, nějakej mix homo-nevímsčím Keanu. Dále rekreace známých Rockových hvězd i těch daleko před dobou. Vcelku je to příjemná jednohubka. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné že se Reevesovi podařilo vstoupit do stejné řeky i po třiceti letech se ctí. Za svůj pokročilý věk se nestydí ani trochu, vypadá naopak ještě o dost starší než jak jsme zvyklí z übercool Johna Wicka, a přitom tahle silly komedie pořád velice dobře funguje. Vlastně jsem se bavil ještě víc než u druhého dílu ze začátku devadesátých let. A to ti dědci pořád hrají stejně praštěné cvoky, i jejich dcery kterým předávají žezlo (Samara Weaving je opět dokonalá) tu jsou za ty trochu rozumnější. 7/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Když se hlavní postavy dostávají z pekla v dodávce, jedná se o odkaz na původní scénář k prvnímu dílu. Tam měli protagonisté cestoval časem v dodávce, ale ta byla nakonec změněna na telefonní budku. (animaxis)
  • Ve scénáři jsou verze Billa a Teda z roku 2022 označeni jako „padesátiletý Bill“ a „padesátiletý Ted“. Ironické je, že v době natáčení filmu bylo Alexu Winterovi 55 a Keanu Reevesovi 56 let. (animaxis)

Reklama

Reklama