Reklama

Reklama

Ichi the Killer

  • Japonsko Koroshiya 1 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sakra...nezůstal nikdo, kdo by mě zabil. Krví prosáklým příběhem japonského podsvětí nás provází bezohledný stroj na zabíjení Kakihara. Na cestě za svým osudem Ichim předkládá zívající blonďák Evropanům neortodoxní druhy násilí v duchu unikátní asijské cesty. Tento film opravdu není pro diváky se slabšími nervy nebo pro ty, kterým se z většího množství krve dělá nevolno. Režisér Miike své publikum rád šokuje - a ve svém oboru je mistr! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (273)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Jasnych 5 hvezdicek. Za nesmirnou laskovost a humanost tohoto snimku. Rozhodne na to do kina nechodte sami a doma na dvd si to nejlepe vychutnate za pritomnosti vasich deti(ano vzdyt jednu z hlavnich roli ztvarnuje detsky hrdina... je to Jindra Hojer jenomze je to japonec)nebo babicky ci dedecka i starsi generace ma ve filmu sve zastoupeni. Film nabydne oddech a takove to pohlazeni po dusi ktere zname i z domacich snimku. Tenhle film se proste muze libit kazdemu. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Film je plný extrémního násilí, které je však natolik stylizované, až působí úsměvně. Fakt, že ani jedna z dvou hlavních postav není vůbec normální, zamezuje divákovi, aby se s nimi ztotožnil (pokud ovšem on sám není úchyl), příběh také není kdovíjak objevný, a tak mu nezbývá než se nechat bavit povrchními atrakcemi a zvráceným humorem. Přiznávám, že s takovýmto typem filmů nemám problém a u Koroshiya 1 jsem se obstojně bavil, a to především díky vší té směšné extrémnosti, avšak taková pecka to zase není. Na to je to až moc rozvláčné. A nějakou hloubku či oduševnělost v tomto případě ani nehledejte, Takashi Miike si libuje v exploataci prostřednictvím tohoto filmu se mohl náležitě vyřádit. ()

Reklama

Lavran 

všechny recenze uživatele

Nic než série násilně pospojovaných výjevů ze soudku nesourodosti. Hudba + efekty dosti nepříjemné. Nepopsatelně se mi stýskalo po genialitě Ôdishonu, neboť zde se chvílemi vyskočilo z rytmu do "fakt demence s pěti hvězdičkama", jak by poznamenal Kakihara (a já, pokud bych chtěl být nemístně zlý). Avšak i Koroshiya 1 má koneckonců svoje nepopiratelné kouzlo a vnady. Za opratěmi se skví Takashi Miike se svou nenapodobitelnou invencí a režijní bravurou, která pokaždé zaručeně vytrhne z nastupující nudy. Byl bych idiot, kdybych (alespoň) jeho vizuální hrátky patřičně neocenil... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +několik gore scén -charaktery postav, děj filmu/// Asi na tom filmu něco bude, ale asi jsem to nějak nepochytil. Jedno vím jistě, amíci by si na takové gore scény netroufli. O to více můžu ocenit režiséra tohoto filmu. Jenže první problémek byl asi ten, že jsem si film nejprve projel (DivX se projíždí rychle) a narazil na obě gore scény (myslím ty s těmy slečnamy). No byl jsem docela v prd***. Tak jsem si pustil film a čekal jak budu uchvácen. Zbytečně, v ději a v postavách jsem se celkem ztrácel, jednání hlavního hradiny jsem celkem nechápal, no hodně z toho mi přišlo jako samoúčelné. Obsazení může být bohaté, ale zatím jen říkám "může být" protože jsem zas takovou čest s japonskou kinematografií (potažmo herci) neměl. Hudba mi nepřišla moc výrazná, i když někdy přidá pěkně na atmosféře. Celkově však nemohu hodnotit kladně... No ale kdyby nějakej amík natočil teen vyvražďovačku a inspiroval se zde?! :-))/// Celkem 50%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je zvlastni film, neni spatnej, ale cekal jsem vic. Problem je v kolisave urovni. Misty film jede ve velkem tempu, drsna hudba, nejaka ta krev a spousta cerneho humoru a pak najednou strih a najednou je na place neskutecne velky mnozstvi postav, diky nimz se film stane zmatenym a zacnete se ztracet v deji. Navic spousta japoncu si je dost podobna. Takze fakt nevim, jak film ohodnotit. Navic ani to tolik probirane nasili neni tak velke, aby me nejak otraslo. Par nechutnejch scen, ktery ale reziser nijak zvlast detailne nezabira, aby se v nich vyzival a navic nekdy triky pusobi dost digitalne a tech scen tu tolik neni. Nicmene hlavni "hrdina" Kakihara je nehorazne cool a vetsina scen s nim je perfektnich, hudba je obcas uplne mimo a obcas super, kamera obcas zajimava a zabira ruzne detaily a pribeh ve sve podstate dost jednoduchej a presto misty zmatenej. A samotnej Ichi je docela uchylacek, ale cekal jsem vetsiho drsnaka. Takze na jednu stranu jsem cekal vic (hlavne krvavejch scen, misto kerejch sem spis dostal cernohumorne sceny, i kdyz dost drsne), ale na stranu druhou, jsem se nudil jen minimalne, takze bych to videl na ty 4*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Herec Susumu Terajima, který je ve filmu mučen zavěšením na háky, strávil před samotnou scénou 12 hodin v maskérně. Dalších 12 hodin pak zabralo natáčení samotné scény. (Divočák)
  • Film vzniknul na motivy známé mangy Hideo Yamamota. (Divočák)
  • Ač je film gangsterka a pistole je tasená celkem často, padnou zde jen dva výstřely. (Saur.us)

Reklama

Reklama