Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (271)

vanadium 

všechny recenze uživatele

Zezačátku pomalé a nepříliš zajímavé, ale postupně to graduje a graduje až do brutálně napínavého a nejlepšího možného konce. Skvěle zahrané (není divu, když je tam tolik hereckých kapacit). Z důvodu chybějících a postupně průběžně dávkovaných informací si prakticky až do posledního dílu nemůžete být jistí, kdo je vrah. Takže to zjevně vidím dost opačně než mnozí zde komentující. Souhlasím ale s tím, že to mohlo být kratší a svižnější. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Takto...držalo ma to v napätí, celú dobu...celú dobu som hľadal nitky a nechytil sa ani na jednu dostatočne...takže áno, ano, Susanne Bier, well done....ale Nicole, akokoľvek som si uvedomil, že je talentovaná, fakt zaujímavá, ale prečo, budem citovať, sa spustila k takejto plasticko botoxovej katastrofe. Jej herectvo je potlačené snahou rozoznať v nej čokoľvek jej, čokoľvek autentické a pôvodné....taká škoda...no a teda Noah Jupe je aká hviezda, už teraz, ten registr je neskutočný. Plus ako bonusy Noma Dumezweni, bez zmyslu pre humor a Matilda de Angelis, kde i moje všetko cítilo čo malo....brilantný casting, vrátane Donaldovho hollywúdskeho chrupu...ale vadilo mi prostredie, okázalé a opulentné interiéry, Donald, hrajúci si na piáne....tento svet mi je cudzí a chladný...* * * a 1/2. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Hezky rozjetá, ne-tak-úplně procedurální a nakonec rozpačitě uzavřená detektivka s otravně dokonalou Nicole Kidman (jakkoli ji miluju, její postava mě v tomhle seriálu postupem času spíš iritovala) a dokonale nečitelným Hugh Grantem. Začátek víc než solidní, později to však ztrácí nejen tempo, ale i napětí a místy logiku. Režie nadprůměrná, děj a scénář tentokrát slabší. 7/10 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo natahované prostřední části, tak to má větší grády. Přesto musím uznat, že to mělo skvělou atmosféru a divák fakt netušil, jak to tedy je, až do samotného konce. Taky cením, že se tvůrci nevydali cestou šílených zvratů, ale drželi se při zemi. Skvělí herci, zajímavý příběh, dokonalá právnička, a konec zaujal. Takže spokojenost. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama