Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (359)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Animáky moc nevyhledávám, neboť ve většině případů nebývají mým šálkem kakaa. Tato španělská variace příběhu o začátcích Santa Clause je však příjemnou výjimkou. Tohle mi zkrátka sedlo snad po všech stránkách. Líbila se mi animace. Líbilo se mi jak vtině byly napsané jednotlivé postavy. Líbil se mi relativně jednoduchý a velice milý děj, který měl moc příjemné tempo. Ideální je tento snímek konzumovat během vánočních svátků. Vánoční atmosféra na mě ovšem dýchla i na počátku jara. [80 %] ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Nekrásnější vánoční pohádka, která je po všech směrech precizní. Úžasný styl a vizuál vypráví neobyčejný příběh o počátku Vánoc. Krom perfektních postav a rozpracovaných témat o dobrých skutcích, tradicích a lidských hodnotách, je to neuvěřitelná horská dráha emocí, která mě vždy zaručeně dojme a rozbrečí. Nebojím se Klause označit za nejlepší Vánoční film všech dob. ()

Reklama

annanah 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu rozebralo, instantní dávka Vánoc v kombinaci s překrásnou animací a nádherným příběhem, o malém zmrzlém a lehce šíleném městečku, které tak nějak omylem změní jak pošťáka, tak naopak. Jeden dobrý skutek vyvolá další, je to sice klišé, ale myslím, že bychom se tím měli řídit všichni a ideálně po celý rok. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vánoční animák o tom, jak vlastně Santa začal roznášet dárky a jak přišel ke svému spřežení a svým pomocníkům. Nebyl na to ale sám, pomáhal mu jeden pošťák. Ten dorazí do tohoto severského městečka, kde lidi pohání jen nenávist. Řídí ho dvě znepřátelené rodiny a těm tento stav vyhovuje. Vše se změní příchodem pošťáka a jeho spoluprací s Klausem. Začnou dětem dávat hračky, a to změní celé město. Ne každému se ale tato změna zamlouvá. "Lidé se musí nenávidět!" ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte zrovna pifku na Českou poštu, Klaus tu by tu nenávist mohl aspoň na chvíli zmírnit. Základ je sice klasika o napraveném hříšníkovi, ale podaná nejlepším možným způsobem. Klaus je dojemný, milý, se zajímavou animací, hudbou a napínavými akčními scénami. Je škoda, že když je od Netflixu, nikdy nepoběží v klasické televizi, ono hned by s ním ten Vánoční program vypadal líp. 9/10 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Neda Margrethe Labba, ktorá nahovorila laponské dievča Márgu, nehovorí po anglicky. Režisér Sergio Pablos tak cestoval za ňou do nórskeho Tromsø, kde s ňou nahral všetky jej výstupy. (megajalec)
  • V prvních verzích příběhu byl Jesper chudým kominíkem. (mi-ib)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama