Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (359)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vánoční animák o tom, jak vlastně Santa začal roznášet dárky a jak přišel ke svému spřežení a svým pomocníkům. Nebyl na to ale sám, pomáhal mu jeden pošťák. Ten dorazí do tohoto severského městečka, kde lidi pohání jen nenávist. Řídí ho dvě znepřátelené rodiny a těm tento stav vyhovuje. Vše se změní příchodem pošťáka a jeho spoluprací s Klausem. Začnou dětem dávat hračky, a to změní celé město. Ne každému se ale tato změna zamlouvá. "Lidé se musí nenávidět!" ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Excelentní, bezchybná a vizuálně dechberoucí pohádka, která hravě strká do kapsy všechny pixarovky. Šikovné animace, dobře zvolená hudba, krásný příběh a téma Vánoc, které španělé zvládli na jedničku. Vůbec bych se nedivil, kdyby z tohohle vznikla nová "klasika" vánočních pohádek. Perfektně mířeno jak na dětské publikum, tak na dospělé, zábavně naznačen vznik létajících sobů, Santového listu darebáků, klouzání komínem nebo červeného oblečku, přesná vyváženost humoru, citů i příběhu a ve výsledku si nemůžu vůbec na co stěžovat. Vrchol animované tvorby. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Po delší době musím napsat recenzi, protože přišel konečně snímek, který mě lehkostí vyprávění, emocemi, silnými momenty a vtipnými scénami naprosto dostal. Budete milovat holčičku s mrkví. Přirovnal bych k Up. Ve všech ohledech skvělé. Na Vánoce i mimo ně bude mít úspěch. 91% ()

annanah 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu rozebralo, instantní dávka Vánoc v kombinaci s překrásnou animací a nádherným příběhem, o malém zmrzlém a lehce šíleném městečku, které tak nějak omylem změní jak pošťáka, tak naopak. Jeden dobrý skutek vyvolá další, je to sice klišé, ale myslím, že bychom se tím měli řídit všichni a ideálně po celý rok. ()

MICHAEL73 

všechny recenze uživatele

Vřele příjemné zpracování příchodu lásky do světa plného nenávisti a smutku. Klaus si nehraje na žádnou komerčně vytvořenou pohádku, on je pravý. Již od začátku nás zahltí vskutku veselý pocit z něčeho příjemného, ovšem v průběhu děje začíná přituhovat a objevují se momenty, které jsou až k slzám. Neztrácí své poslání po celou dobu. Poslání zaměřující se na nalezení radosti, které přináší další radost, a právě takové moudro přináší v originálním pojetí příběhu a postav. S čím krásnější můžete spojit příběh o lásce než s Vánocemi? Dokonce se samotným příběhem světoznámého výrobce hraček, jenž přináší o svátcích do domovů nadílky a s nimi i radost. Jak originálněji lze takový příběh pojmout? Odpověď je jednoduchá, stěží, a proto Klausovi patří velký klobouk dolů. Gratuluji mu k jeho zařazení k nynějšímu seznamu každoročních filmů na Vánoce. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Keď Jesper (Jason Schwartzman) vysvetľuje deťom, že iba dobré deti dostanú darček, otvorí spodnú časť dverí, ktoré prejdú cez dve deti. (megajalec)
  • V prvních verzích příběhu byl Jesper chudým kominíkem. (mi-ib)
  • Neda Margrethe Labba, ktorá nahovorila laponské dievča Márgu, nehovorí po anglicky. Režisér Sergio Pablos tak cestoval za ňou do nórskeho Tromsø, kde s ňou nahral všetky jej výstupy. (megajalec)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno